Epoksilattia

Epoksilattia on kestävä ja helposti puhtaana pidettävä pintamateriaali lattiaan. Rakennusliike Sundholm Oy tekee epoksilattioita Uudenmaan alueella.

Epoksilattiaa voidaan käyttää kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneissa, autotalleissa tai parvekkeilla. Kestävyytensä vuoksi epoksilattiaa käytetään paljon myös julkisissa tiloissa, sekä laitosten ja teollisuusrakennusten sosiaalitiloissa.

Epoksilattiaan ei tarvita erillistä vesieristystä, sillä epoksilattiassa yhdistyvät valmis pinta ja vesieristys. Käytössä se helppohoitoinen, kulutuksen kestävä, pysyy siistinä ja se on helppo siivota.

Käytämme luotettaviksi havaittuja Tremcon tai Tikkurilan epoksijärjestelmää.

Kun haluat kestävän, hyvin tehdyn epoksilattian – ota meihin yhteyttä!

 

Tietoa epoksilattian tekemisestä

Epoksilattiaa koskevat samat säännöt kuin muitakin pintamateriaaleja. Pohjatyöt pitää tehdä hyvin. Jotta epoksimaali kiinnittyy kunnolla, pinnoitettava alusta pitää olla puhdas ja kuiva. Käsiteltävän pinta karhennetaan, jotta epoksi ottaa siihen kiinni ja huokoiset pinnat pitää käsitellä epoksipohjusteella.

Käsittely tulee tehdä ripeästi, sillä epoksi kovettuu nopeasti ja maalin kovettumista varten lämpötilan olisi hyvä olla vähintään +15 C.

Kylpyhuoneisiin epoksilattiaan tehdään karkea pinta, jotta se ei olisi liukas.

Ota yhteyttä ja kysy lisää epoksilattiasta!

Soita 050 300 5356 Ota yhteyttä

 

 

Vaivattomasti siisti epoksilattia

Eristämme käsiteltävän alueen tarvittaessa muusta rakennuksesta, jotta hiomisesta syntyvä pöly ei leviä muualle. Samalla estetään epoksin ja pohjusteen kuivumisesta syntyvien hajujen leviäminen kiinteistöön.

Rakennusliike Sundholmin työmailla noudatetaan hyviä, säännösten mukaisia rakennustapoja ja siisteyttä.