Mitsubishi tai Gree ilmalämpöpumput
Asennamme ilmalämpöpumppuja koteihin, kesämökeille, autotalleihin ja yrityskiinteistöihin sekä eri kokoisiin rakennuskohteisiin.

Ilmalämpöpumppu – Uusimaa 

Tilaa laadukkaat Mitsubishi tai Gree ilmalämpöpumput meiltä. Olemme erikoistuneet ilmalämpöpumppujen asennukseen. 

Asennamme ilmalämpöpumppuja Uudenmaan alueella: Lohja, Vihti, Siuntio, Inkoo, Nummela, Kirkkonummi. 

Mitsubishi ilmalämpöpumppu asennettuna Rakennusliike Sundholm Oy:ltä 

 Asennamme ilmalämpöpumppuja koteihin, kesämökeille, autotalleihin ja yrityskiinteistöihin sekä eri kokoisiin rakennuskohteisiin. Ilmalämpöpumpulla voit halutessasi lämmittää tai viilentää kiinteistöäsi. Hoidamme asennuksen siististi, kestävästi sekä tehokkaasti, ja voit aina hyödyntää asiantuntemustamme. 

Ilmalämpöpumpun asennus 

Meiltä saat osaavan ilmalämpöpumpun asennuspalvelun. Autamme sinua valitsemaan oikein mitoitetun ratkaisun lämmitykseen tai viilennykseen. Ilmalämpöpumppu on järkevä investointi omakotitaloon, kerrostaloasuntoon tai rivitaloasuntoon, mökille ja autotalliin. 

Suoritamme asennukset ripeästi ja siististi. Annamme käyttöopastusta uuteen laitteeseen, ja pääset nauttimaan ilmalämpöpumpustasi nopeasti! 

Toimiva ilmalämpöpumpun asennus edellyttää, että asentajalta löytyvät asianmukaiset luvat. Tällöin asennuksen vakuutusturva on parempi, laitteella on voimassa oleva maahantuojan takuu, ja ilmalämpöpumppu toimii oikein. Kiinteitä sähköasennuksia varten tarvitaan sähköasennusluvat, sekä TUKES:n rekisterissä oleva kylmäainelupa käsiteltäessä kylmäainetta. Kaikki ilmalämpöpumppu asentajamme ovat ammattilaisia, joilla ovat sähköasennusoikeudet sekä kylmäaineluvat kunnossa. 

Hankkimalla ilmalämpöpumpun meiltä, voit olla varma, että ilmalämpöpumppu on asennettu ja sijoitettu oikein, sekä asennettu kaikkien säädösten ja maahantuojan suositusten mukaisesti. 

Itse laite on yleensä n. 30 cm korkea ja sen yläpuolelle pitää jäädä vähintään 5 cm tilaa. Putkien liitosten tekeminen vaatii osaamista ja ammattitaitoa, kuten myös seinän läpiviennin oikeanlainen toteuttaminen.  

Voit hakea kotiin tai mökille sijoitetun ilmalämpöpumpun asennuksen osuudesta myös kotitalousvähennystä. 

Ilmalämpöpumpun hyödyt 

Oikein mitoitettu ja asennettu laadukas ilmalämpöpumppu säästää energiaa, ympäristöä ja rahaa lämmityksessä. Erityisesti sähkölämmitteisessä asunnossa ilmalämpöpumppu pääsee oikeuksiinsa vähentämällä reilusti lämmityskustannuksia, sekä pienentää lämmityksen aiheuttamaa hiilijalanjälkeä. 

Voit ohjata laitetta kätevästi kaukosäätimellä, ja ilmalämpöpumpun käyttö on yksinkertaista ja näppärää. Monet mallit tarjoavat myös lisäominaisuuksia. Ammattilaisen asentamasta ilmalämpöpumpusta on etua ympäri vuoden; talvella saat helposti lämpöä pakkasen keskelle, ja kesähelteillä ilmalämpöpumppu tarjoaa viilentävää helpotusta.  

Mitsubishi ja Gree ilmalämpöpumput 

Toimimme laadukkaiden Mitsubishi ja Gree ilmalämpöpumppujen jälleenmyyjinä. 

Miten tunnistan laadukkaan ilmalämpöpumpun? 

  • Parempi hyötysuhde 
  • Hiljainen 
  • Hyvä käytettävyys 
  • Kestävyys ja varmatoimisuus 
  • Tyylikäs suunnittelu 
  • Ympäristöystävällisyys 

Monissa malleissa on käytössä tehokas ilmansuodatus, joka tekee sisäilmasta puhtaampaa. Automatiikalla, ajastuksilla ja etäohjauksella voit optimoida laitteen käytön tehokkuuden ja mukavuuden. Useissa malleissa on käytössä myös nk. takkatoiminto, eli laitteella voit kierrättää ilmaa. Ilmankierron ansiosta saat levitettyä takalla tuotetun lämmön tasaisesti asuntoosi. 

Mitsubishi Ilmalämpöpumput 

Mitsubishi on Suomen suosituin ilmalämpöpumppujen valmistaja. Varaosia on saatavilla koko laitteen elinkaaren ajan. Mitsubishi tarjoaa kestävää laatua.  

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu japanilainen high tech -yritys, ja yksi maailman suurimmista lämpöpumppujen valmistajista. Sen edistykselliset tuotteet syntyvät pitkän kokemuksen ja jatkuvan tuotekehityksen tuloksena. Mitsubishi Electricin lämpöpumppuja valmistetaan Japanissa, Thaimaassa, Skotlannissa ja Turkissa. 

Mitsubishin malleihin voit tutustua täällä 

Gree ilmalämpöpumput 

GREEn lämpöpumput sekä ilmastointilaitteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, toimintavarmoja ja kestäviä. Mallistosta löytyy tehokkaita lämpöpumppuja suurempiin kiinteistöihin, sekä hieman pienempiä esimerkiksi autotalleihin ja muihin pienempiin kohteisiin. 

GREE Electric Appliances, Inc. on perustettu vuonna 1991 Zhuhaissa, Kiinassa. GREEllä on yhteensä 12 tehdasta, jotka sijaitsevat Kiinassa, yksi Brasiliassa ja yksi Pakistanissa. GREE valmistaa yli 65 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua vuodessa, ja niitä toimitetaan 160 eri maahan. 

Gree ilmalämpöpumput löydät täältä 

Kiinnostaako sinua myös?

logo

Ota yhteyttä
info@rklsundholm.fi
050 300 5356

Hannu Saarelma
Toimitusjohtaja, työnjohtaja
050 300 5356
hannu.saarelma@rklsundholm.fi

Tomi Saarelma
Työnjohtaja
050 386 1631
tomi.saarelma@rklsundholm.fi

Käyntiosoite
Levysepäntie 4 halli 1
08150 Lohja

Postiosoite
Pitkäkatu 33
08150 Lohja

Y-tunnus 2659276-1

Verkkolaskutus
Ovt-tunnus / Verkkolaskuosoite 003726592761
Verkkolaskuoperaattori Maventa
Operaattorin välittäjätunnus 003721291126
Verkkolaskun välittäjätunnus on DABAFIHH, jos välittäjänne on pankki

Paperiset laskut
Rakennusliike Sundholm Oy
26592761
PL 100
80020 Kollektor Scan
tai sähköpostitse invoice-26592761@kollektor.fi

Elfin logo Yritäjät Jäsenyritys logo

Copyright © 2024 Rakennusliike Sundholm Oy