Rakentaminen ja laajennukset
Talon rakentaminen on kauttamme helppoa ja saat kohteesi avaimet käteen -periaatteella.

TALON RAKENNUS ja laajennukset

Rakennusliike Sundholm on talon rakentamiseen keskittynyt rakennusliike. Rakennamme omakotitaloja, kesämökkejä, piharakennuksia ja autokatoksia Uudenmaan alueella. Toteutamme talon rakentamisen valvonnasta ja arkkitehdistä aina pintojen viimeistelyyn saakka.

TALON RAKENTAMINEN

Talon rakentaminen on kauttamme helppoa ja saat kohteesi avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme työmaan koordinoinnin hyvässä yhteistyössä, myös silloin kun asiakas on valinnut projektiin mukaan muita toimijoita.

Tarvittaessa teemme materiaalivalinnat, hoidamme tavaroiden tilaukset, teemme materiaalien määrämittaukset. Kauttamme saat myös sähkö- ja putkityöt.

RAKENTAMISEN LAATU JA SIISTEYS

Työn laatu ja jälki ovat tärkeimmät myyntivalttimme, mutta laadun kanssa yhtä tärkeää on siisteys. Esimerkiksi remontin aikana suojaamme ja eristämme rakennusalueen muusta asunnosta, jotta normaali asuminen häiriintyy mahdollisimman vähän rakennustyöstä.

Tämän lisäksi pidämme rakentamisen aikaisen työmaa-alueen siistinä ja rakennusprojektit saatetaan loppuun, sillä periaatteella, että lähtiessämme kohteessa on siistimpää kuin sinne tullessamme.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISTÄ RAKENTAMISTA

Rakentamisessa syntyy aina jätettä. Koska vastaamme siisteydestä, vastaamme myös siitä, että rakennusjätteen lajitellaan ja kierrätetään oikealla tavalla jätehuollossa.

Käytämme itse kehittämäämme 4-lokeroista lajittelulavaa kohteissa. Paloturvallisen erikoislavan voi tuoda aivan kohteen viereen. Haluamme että kierrätys on helppoa ja tehokasta. Näin ympäristö pysyy puhtaampana ja myös rakennettava kohde pysyy siistinä

TURVALLISTA RAKENTAMISTA

Työmaillamme noudatetaan vain hyväksyttyjä, turvallisia rakentamistapoja. Työntekijöillämme ovat ajanmukaiset suojaimet, sekä työvälineet ja niitä myös käytetään. Työntekijöiden turvallisuuden lisäksi pidämme näin huolta myös asiakkaasta, sillä myös tilaajalla on vastuu työmaasta. Noudatamme tarkasti turvallisia työtapoja – tästä ei tingitä.

Kiinnostaako sinua myös?

logo

Ota yhteyttä
info@rklsundholm.fi
050 300 5356

Hannu Saarelma
Toimitusjohtaja, työnjohtaja
050 300 5356
hannu.saarelma@rklsundholm.fi

Tomi Saarelma
Työnjohtaja
050 386 1631
tomi.saarelma@rklsundholm.fi

Käyntiosoite
Levysepäntie 4 halli 1
08150 Lohja

Postiosoite
Pitkäkatu 33
08150 Lohja

Y-tunnus 2659276-1

Verkkolaskutus
Ovt-tunnus / Verkkolaskuosoite 003726592761
Verkkolaskuoperaattori Maventa
Operaattorin välittäjätunnus 003721291126
Verkkolaskun välittäjätunnus on DABAFIHH, jos välittäjänne on pankki

Paperiset laskut
Rakennusliike Sundholm Oy
26592761
PL 100
80020 Kollektor Scan
tai sähköpostitse invoice-26592761@kollektor.fi

Elfin logo Yritäjät Jäsenyritys logo

Copyright © 2024 Rakennusliike Sundholm Oy