Kosteusvaurion korjaus Uudellamaalla
Teemme mm.valesokkelien korjauksia ja kosteiden tilojen remontteja, kuten kylpyhuoneremontteja ja saunaremontteja.

Kosteusvaurion korjaus

Teemme kosteusvaurion korjausta Uudenmaan alueella, niin suuriin kuin pieniin kohteisiin. Rakennusliike Sundholmilla on pitkä kokemus ja korkea osaaminen haastavista kosteusvauriourakoista. Teemme mm.valesokkelien korjauksia ja kosteiden tilojen remontteja, kuten kylpyhuoneremontteja ja saunaremontteja.

Jos asunnossa tai kiinteistössäsi on merkkejä kosteusvauriosta, ota meihin yhteyttä!

KUINKA KOSTEUSVAURION KORJAUS ETENEE

Kosteusvaurio on hyvä olla ammattilaisen toteama ja mittaama. Myös korjaussuunnitelma tulee olla osaavissa käsissä. Ota siis meihin yhteyttä!

Kun kosteusvaurio on havaittu, ole vakuutusyhtiöön ajoissa yhteydessä. Vakuutuskorvauksia varten korjaus pitää dokumentoida hyvin ja työlle pitää olla ulkopuolinen tarkastaja.

Kosteusvaurion korjaus alkaa alueen eristämisellä, jolla estetään itiöiden leviäminen. Vaurioituneet rakenteet ja pintamateriaalit puretaan ja poistetaan. Kivi, tiili ja betoni kuivataan. Poistetut rakenteet ja pinnat rakennetaan vanhaan tasoon normaalien rakennussäännösten mukaan.

Korjauksen aikana eristetyllä alueella saastuneista rakenteista irtoaa mikrobeja ja terveydelle haitallisia aineita. Rakennusliike Sundholmin työntekijät käyttävät asianmukaisia suojaimia ja rakentamisessa noudatetaan tarkasti säännösten mukaisia käytäntöjä.

KUINKA KOSTEUSVAURIO HAVAITAAN

Käytössämme olevalla pintakosteusmittarilla nähdään nopeasti, onko rakenteissa kosteutta. Jos kosteutta löytyy, toteuttaa erillinen kosteusmittauksia tekevä ammattilainen tarkemman tutkimuksen. Tässä tutkimuksessa tehdään haitta-ainetutkimus, jolla kartoitetaan saastuneet materiaalit tai muuten korjaustyöhön vaikuttavat materiaalit, kuten asbesti. Kartoituksen ja mittauksen avulla laaditaan korjausseloste.

KOSTEUSVAURION AIHEUTTAJA

Kosteusvaurio voi olla missä osassa rakennusta tahansa. Tyypillisiä kosteusvaurion aiheuttajia ovat vesivahingot, jonka taas on aiheuttanut putken rikkoutuminen, vuotava varaaja tai katto tai tukkeutunut viemäri. Muita kosteusvaurioiden aiheuttajia ovat huonot rakenneratkaisut, kuten nk. valesokkelit, väärät rakennusmateriaalit tai riittämätön ilmanvaihto.

Kiinnostaako sinua myös?

logo

Ota yhteyttä
info@rklsundholm.fi
050 300 5356

Hannu Saarelma
Toimitusjohtaja, työnjohtaja
050 300 5356
hannu.saarelma@rklsundholm.fi

Tomi Saarelma
Työnjohtaja
050 386 1631
tomi.saarelma@rklsundholm.fi

Käyntiosoite
Levysepäntie 4 halli 1
08150 Lohja

Postiosoite
Pitkäkatu 33
08150 Lohja

Y-tunnus 2659276-1

Verkkolaskutus
Ovt-tunnus / Verkkolaskuosoite 003726592761
Verkkolaskuoperaattori Maventa
Operaattorin välittäjätunnus 003721291126
Verkkolaskun välittäjätunnus on DABAFIHH, jos välittäjänne on pankki

Paperiset laskut
Rakennusliike Sundholm Oy
26592761
PL 100
80020 Kollektor Scan
tai sähköpostitse invoice-26592761@kollektor.fi

Elfin logo Yritäjät Jäsenyritys logo

Copyright © 2024 Rakennusliike Sundholm Oy