Sisäremontit Uudenmaan alueella
Remontoimme omakotitalot, rivitalot, huoneistot, hallit, tuotantotilat ja teemme valesokkelikorjaukset.

Sisäremontit

Rakennusliike Sundholm tekee laadukkaat sisäremontit Uudenmaan alueella. Teemme, rakenneremontit, pintaremontit, kalusteasennukset, kosteiden tilojen, kuten kylpyhuoneiden remontit ja kosteusvauriokorjaukset sekä asunnon muutokset.

Remontoimme omakotitalot, rivitalot, huoneistot, hallit, tuotantotilat ja teemme valesokkelikorjaukset. Kauttamme saat myös putkityöt, sähkötyöt ja suunnittelun. Kosteusmittaukset ja sisäilmatutkimukset onnistuvat myös kauttamme.

HUOM! Ennen vuotta 1994 rakennetuissa kohteissa on tehtävä asbestikartoitus, jos remontin yhteydessä pitää purkaa rakenteita.

SIISTI JA LAADUKAS SISÄREMONTTI

Meiltä saat siistin ja laadukkaan sisäremontin. Remontoitava alue eristetään ja suojataan muusta asunnosta. Hyvä suojauksen ansiosta lika ja pöly eivät leviä remonttialueen ulkopuolella ja normaali asuminen häiriintyy mahdollisimman vähän.

SIISTEYS

Kun kalusteasennusta ryhdytään tekemään, suojataan ympäristö tarvittavalla tavalla, tai eristetään alue niin että normaali kiinteistön käyttö tai asuminen ei häiriinny. Näin estetään myös lian ja pölyn leviäminen muualle asuntoon.

Jos asennusprojekti on suuri, pidämme asennuksen aikaisen työmaan siistinä ja suoritamme loppusiivouksen. Periaatteemme on, että kohde on lähtiessämme siistimpi kuin saapuessamme.

TURVALLISTA ASENNUSTYÖTÄ

Meille työn korkea laatu tarkoittaa hyvää jälkeä, aikatauluissa pysymistä ja ympäristön huomioivaa rakentamista. Korkeaa laatua tarkoittavat myös työturvalliset toimintatavat, jotka ottavat huomioon työntekijöiden turvallisuuden ja terveyden, rakennettavan kohteen asiallisen kohtelun ja asiakkaan riskien minimoinnin. Käytössämme ovat korkealaatuiset, tiukatkin vaatimukset täyttävät suojaimet, työvälineet ja työkalut. Turvallisuudesta emme tingi.

YMPÄRISTÖ JA RAKENNUSJÄTTEET

Rakentamisessa syntynyt jäte lajitellaan ja kierrätetään asianmukaisesti jätehuollossa. Lajittelun tehostamiseksi käytämme itse suunnittelemaamme 4-lokeroista lajittelulava, joka voidaan hyvän suunnittelunsa ansiosta tuoda työmaan välittömään yhteyteen. Nopeampi siivous = vähemmän työtä = edullisempi hinta ja puhtaampi ympäristö.

Kiinnostaako sinua myös?

logo

Ota yhteyttä
info@rklsundholm.fi
050 300 5356

Hannu Saarelma
Toimitusjohtaja, työnjohtaja
050 300 5356
hannu.saarelma@rklsundholm.fi

Tomi Saarelma
Työnjohtaja
050 386 1631
tomi.saarelma@rklsundholm.fi

Käyntiosoite
Levysepäntie 4 halli 1
08150 Lohja

Postiosoite
Pitkäkatu 33
08150 Lohja

Y-tunnus 2659276-1

Verkkolaskutus
Ovt-tunnus / Verkkolaskuosoite 003726592761
Verkkolaskuoperaattori Maventa
Operaattorin välittäjätunnus 003721291126
Verkkolaskun välittäjätunnus on DABAFIHH, jos välittäjänne on pankki

Paperiset laskut
Rakennusliike Sundholm Oy
26592761
PL 100
80020 Kollektor Scan
tai sähköpostitse invoice-26592761@kollektor.fi

Elfin logo Yritäjät Jäsenyritys logo

Copyright © 2024 Rakennusliike Sundholm Oy