Julkisivuremontit Uudellamaalla
Julkisivuremontit omakotitaloihin, kesämökkeihin ja rivitalojen puuverhouksiin. Remontti hoidetaan rautaisella ammattitaidolla.

Julkisivuremontit

Teemme julkisivuremontteja Uudenmaan alueella omakotitaloihin, kesämökkeihin ja rivitalojen puuverhouksiin. Korjaamme julkisivujen paneelit, julkisivulevyt, lautaverhoukset ja peltiverhoilut esimerkiksi autokatoksiin . Teemme myös talon maalausta.

Meillä on laaja kokemus julkisivuista korjausrakentamisessa ja uudisrakennusten tuotannossa. Julkisivuremontti hoidetaan rautaisella ammattitaidolla, jolloin lopputulos on kestävä ja näyttää hyvältä.

Julkisivun uloimman pinnan lisäksi korjaamme eristykset, rimoitukset, otsalaudat, räystäänaluslaudat, räystäiden asennukset ja talon maalaukset.

JULKISIVUREMONTIN SUUNNITTELU

Ennen julkisivuremontin tekemistä, pitää selvittää rakennusluvan tarve – jokaisen kohteen osalta. Remonttia suunniteltaessa pitää päättää julkisivussa käytettävät värit, materiaalit, käytettävät paneelit, lomalaudat ja rimalaudat.

Samalla tulee selvittää lisäeristämisen tarpeet. Kun vanha ulkoverhous puretaan, voidaan eristyksessä olevia puutteita korjata samalla kertaa.

MILLOIN JULKISIVUREMONTTI KANNATTAA TEHDÄ

Julkisivun tehtävä on suojata sisempiä rakenteita. Hyvässä kunnossa oleva julkisivu vähentää muita korjaustarpeita ja se (yleensä) näyttää hyvältä. Julkisivuremontti pitää tehdä, jos julkisivun kunto on heikentynyt ja on olemassa vaara rakenteiden vaurioitumisesta. Julkisivuremontilla voidaan myös uudistaa talon tai rakennuksen ulkoasua ja ilmettä. Kevein ratkaisu on yleensä talon maalaus, joka puuverhoilluissa taloissa onkin halvin keino pidentää julkisivun elinikää ja kohentaa ulkoasua.

JULKISIVUREMONTIN TURVALLISUUS JA SIISTEYS

Julkisivuremonteissa räystästyöt ja talojen päädyt joudutaan tekemään korkealta. Nämä työt tehdään määräysten mukaisilta rakennustelineiltä ja turvallisuusmääräysten mukaisesti. Asianmukaisilta telineiltä työn tekeminen on myös helpompaa ja jälki parempaa.

Me pidämme remontinaikaisen työmaamme siistinä. Järjestelmällisyys ja siisteys helpottavat työn tekemistä ja ovat myös merkki asiakkaan huomioonottamisesta.

Pyydä tarjous laadukkaasta julkisivuremontista tai kysy lisää!

Kiinnostaako sinua myös?

logo

Ota yhteyttä
info@rklsundholm.fi
050 300 5356

Hannu Saarelma
Toimitusjohtaja, työnjohtaja
050 300 5356
hannu.saarelma@rklsundholm.fi

Tomi Saarelma
Työnjohtaja
050 386 1631
tomi.saarelma@rklsundholm.fi

Käyntiosoite
Levysepäntie 4 halli 1
08150 Lohja

Postiosoite
Pitkäkatu 33
08150 Lohja

Y-tunnus 2659276-1

Verkkolaskutus
Ovt-tunnus / Verkkolaskuosoite 003726592761
Verkkolaskuoperaattori Maventa
Operaattorin välittäjätunnus 003721291126
Verkkolaskun välittäjätunnus on DABAFIHH, jos välittäjänne on pankki

Paperiset laskut
Rakennusliike Sundholm Oy
26592761
PL 100
80020 Kollektor Scan
tai sähköpostitse invoice-26592761@kollektor.fi

Elfin logo Yritäjät Jäsenyritys logo

Copyright © 2024 Rakennusliike Sundholm Oy