Remontoimme kylpyhuoneet ja saunat
Meiltä saat asiantuntevaa palvelua, toimivia ratkaisuja, sekä oikein toteutetut pienet ja suuret remontit lattiasta kattoon.

Kylpyhuone- ja saunaremontti 

Kylpyhuone ja sauna tarjoavat rentoumishetken arjen kiireiden keskelle. Peseytymisen lisäksi hyvät kylpy- ja saunatilat tuovat hyvinvointia sekä lievittävät stressiä. Toteutamme kylpyhuone- ja saunaremontit sekä märkätilaremontit vankalla ammattitaidolla ja tehokkaasti. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua, toimivia ratkaisuja, sekä oikein toteutetut pienet ja suuret remontit lattiasta kattoon.  

Pesuhuoneremontti voidaan tehdä monista eri syistä, kuten vanhentuneen ilmeen uudistamiseksi, tilojen toimivuuden parantamiseksi tai kosteus- tai vesivahinkojen korjaamiseksi. Tarvittaessa kylpyhuoneen tilat, kalusteet ja materiaalit päivitetään tai uusitaan kokonaan. 

Kylpyhuoneremontti on yksi yleisimmistä ja monimutkaisimmista asunnon remonteista, sillä se sisältää usein vesieristysten, putkistojen, sähköasennusten ja kalusteiden uusimisen tai asentamisen. 

Kylpyhuone- ja saunaremontit – Uusimaa 

Luotettava ja ammattitaitoinen rakennusliikkeemme Rakennusliike Sundholm Oy tarjoaa erinomaisen laadukkaita kylpyhuone-, kodinhoitohuone-, sauna- ja märkätilaremontteja Uudenmaan alueella: Espoo, Vihti, Karkkila, Kirkkonummi, Siuntio, Inkoo, Vantaa, Lohja, Helsinki. 

Teemme vuosittain kymmeniä erilaisia remonttiprojekteja ja korjaustöitä. 

Kylpyhuoneen ja saunan remontoinnin vaiheet 

Lyhyesti tiivistettynä kylpyhuoneen, saunan, kodinhoitohuoneen ja märkätilojen remonttivaiheet sisältävät suunnittelun, arviointikäynnin ja kartoituksen, materiaalien valinnan, remontin pohjatyöt ja itse remontin toteutus ja viimeistely. 

1

Ensimmäinen vaihe kylpyhuoneremontissa on suunnittelu. Kannattaa miettiä jo valmiiksi, mitä muutoksia tahtoisi tehdä ja mitä toimintoja kylpyhuoneen tulisi sisältää. Muita suunnittelussa huomioon otettavia asioita ovat materiaalit, budjetti, kalusteet ja varusteet. Teemme tarvittaessa arviointikäynnin ja kartoituksen remonttikohteesta.  Autamme sinua valitsemaan parhaimmat materiaalit ja ratkaisut kylpytiloihin, sekä asiantuntijoidemme osaaminen ovat käytössänne koko remonttiprojektin ajan.

2

Erityisesti kerrostaloasunnoissa sekä rivitaloissa on tarpeen tarkistaa taloyhtiön säännöt, sekä paikalliset rakennusmääräykset ja hankkia tarvittavat luvat ennen remontin aloitusta. On hyvä myös muistaa, että kylpyhuoneremonttia ei ehkä kannata tehdä vielä, jos taloyhtiöön on tulossa suurempi putkiremontti. Kylpyhuone- ja saunatilat on hyvä uudistaa ja päivittää putkiremontin yhteydessä.

3

Itse remontti alkaa usein vanhan kylpyhuoneen ja saunan purkamisella; Poistamme pesutiloista laitteet, kuten kiukaan ja suihkun, entiset kalusteet, sekä vanhat laatat ja muut rakenteet.

4

Ammattilainen tekee tarvittavat putki-, sähkö- ja ilmanvaihtotöiden suunnittelut ja toteutuksen. Tämä vaihe sisältää myös uusien putkien sekä johtojen asennuksen sekä korvausilmanvaihtojärjestelmän asentamisen tarvittaessa. Myös lattialämmitys, sekä oikein tehdyt kaadot kylpyhuoneen lattiassa ja viemärien sijainti ovat erittäin tärkeitä asioita ottaa huomioon kylpyhuoneremontissa.

5

Seuraavaksi edetään kosteus- ja vedeneristystöihin: Vedeneristys on tärkeää, koska sen tarkoituksena on estää kosteuden pääsy rakenteisiin kosteissa tiloissa, ja varmistaa kylpyhuoneen pitkäikäisyys. Oikein tehty vedeneristys, sekä remontissa käytettävät tarkoin valitut parhaat materiaalit ja vedeneristystuotteet ehkäisevät vesivahinkoja ja kalliita remontteja. Vedeneristys tulee seinille ja lattialle, ja sen tulee olla tarpeeksi paksu, sekä täysin tiivis.

6

Kun vedeneristys on kuivunut tarvittavan ajan, on laatoituksen vuoro. Ammattilaisen tekemä tarkka laattojen asennus on lopputulokseltaan esteettinen ja kestävä. Saumalaasti viimeistelee laatoituksen ja vähentää veden pääsyä kaakeleiden alle.

7

Saunaan tulee vedeneristyksen ja lattian laatoituksen jälkeen seinien eristäminen, sekä seiniin ja kattoon höyrynsulku, jotka ovat tärkeitä energiatehokkuuden sekä rakennusterveyden näkökulmasta, jotta vesihöyry ei pääse tekemään haittaa rakenteisiin. Alumiinipintainen höyrynsulku tulee lämmöneristettä vasten.

8

Seinien paneloinnin jälkeen sauna saa uudet saunanlauteet yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, ja saunaan hankitaan uusi kiuas.

9

Pesuhuoneeseen asennetaan tarvittavat kalusteet ja varusteet, kuten suihku, kylpyamme, valaistus sekä tarvittaessa uusi WC-istuin ja käsienpesuallas. Muita haluttuja kalusteita ovat esimerkiksi hyllyt, suihkukaappi tai suihkuseinä, sekä pienet lisätarvikkeet kuten pyyhekoukut. Kodinhoitohuoneen remontointi noudattaa myös samaa edellämainittua kaavaa.

10

Viimeistelytöihin kuuluu saumojen silikonointi, listojen asennus, ja lattialämmityksen kytkeminen. Viimeistelyn jälkeen on siivouksen aika. Rakennus- ja remonttipölyt siivotaan, ja varmistetaan että kaikki asennukset ovat kunnossa ja toimivia. Viimeisenä on valmiin työnjäljen tarkastus.

Uusi, käytännöllinen sekä huolellisesti ja oikein toteutettu kylpyhuone-, kodinhoitohuone- ja saunaremontti kestävät aikaa, ja tekevät arjesta, kylpyhetkistä ja saunomisesta nautinnollista. 

Märkätilaremontin hyödyt 

Jos asunnossasi on muitakin remonttitöitä, kuten putkiremontti tai pintaremontti, voi olla järkevää tehdä kylpyhuone- ja saunaremontti samassa yhteydessä. Näin voit saada kaikki työt hoidettua kerralla ja säästää aikaa ja rahaa.

Kylpyhuone- ja saunaremontti kannattaa tehdä useista syistä: 

Esteettisyys ja viihtyisyys

Kylpyhuone- ja saunaremontin avulla voit päivittää kylpytilojen ulkonäköä ja muuttaa niitä vastaamaan omaa sisustustyyliäsi. Viihtyisät ja esteettisesti miellyttävät tilat parantavat asumismukavuutta ja hyvinvointia.

Terveydelliset syyt

Kylpyhuone- ja saunaremontti voidaan toteuttaa myös terveydellisistä syistä. Jos tiloissa on esimerkiksi kosteusvaurio tai hometta, remontilla voidaan korjata rakenteet, parantaa sisäilman laatua ja ehkäistä terveysongelmia.

Turvallisuus

Remontilla voit parantaa turvallisuutta esimerkiksi asentamalla liukuestemattoja tai lisäämällä tukikaiteita. Myös toimiva ilmanvaihto on tärkeää turvallisuuden kannalta.

Parempi toiminnallisuus

Remontin yhteydessä voit suunnitella tilojen toiminnallisuuden paremmin vastaamaan omia tarpeitasi. Esimerkiksi lisäämällä tilaa, parantamalla valaistusta tai muokkaamalla tilojen kokoonpanoa tai kalusteiden sijaintia.

Lisää arvoa asunnolle

Hyväkuntoiset ja modernit kylpyhuone- ja saunatilat lisäävät asunnon arvoa ja helpottavat sen myyntiä tulevaisuudessa.

Lainsäädäntö ja määräykset

Uusien rakennusmääräysten ja lainsäädännön noudattaminen on tärkeää erityisesti vanhoissa rakennuksissa. Remontin yhteydessä voit varmistaa, että kylpyhuone- ja saunatilasi täyttävät nykyiset vaatimukset, kuten vedeneristysmääräykset ja esteettömyysvaatimukset.

Ennaltaehkäisee suurempia vaurioita

Kylpyhuone- ja saunaremontilla voit ehkäistä isompia vaurioita, kuten vesivahinkoja, jotka voivat johtua vanhoista ja kuluneista rakenteista tai puutteellisesta vedeneristyksestä.

Sauna- ja kylpyhuonetilojen virkistävä vaikutus

Saunan ja kylpyhuoneen kunnostaminen parantaa viihtyisyyttä, mikä lisää niiden käyttämisen iloa ja hyötyä. Entistä paremmat tilat auttavat rentoutumaan ja palautumaan arjen stressistä.

Kestävyys

Laadukkaat materiaalit ja oikein tehdyt vedeneristykset parantavat tilojen kestävyyttä ja vähentävät tulevaisuuden korjaustarpeita.

Haluatko päivittää kylpyhuoneesi?

Tarvitseeko taloyhtiösi huoneistoihin täydelliset kylpyhuoneremontit? Toteutamme upeat kylpytilat ammattitaidolla toiveidesi mukaan!  

Kiinnostaako sinua myös?

logo

Ota yhteyttä
info@rklsundholm.fi
050 300 5356

Hannu Saarelma
Toimitusjohtaja, työnjohtaja
050 300 5356
hannu.saarelma@rklsundholm.fi

Tomi Saarelma
Työnjohtaja
050 386 1631
tomi.saarelma@rklsundholm.fi

Käyntiosoite
Levysepäntie 4 halli 1
08150 Lohja

Postiosoite
Pitkäkatu 33
08150 Lohja

Y-tunnus 2659276-1

Verkkolaskutus
Ovt-tunnus / Verkkolaskuosoite 003726592761
Verkkolaskuoperaattori Maventa
Operaattorin välittäjätunnus 003721291126
Verkkolaskun välittäjätunnus on DABAFIHH, jos välittäjänne on pankki

Paperiset laskut
Rakennusliike Sundholm Oy
26592761
PL 100
80020 Kollektor Scan
tai sähköpostitse invoice-26592761@kollektor.fi

Elfin logo Yritäjät Jäsenyritys logo

Copyright © 2024 Rakennusliike Sundholm Oy