Talon maalaus Uudellamaalla
Maalaamme sekä uudiskohteita että remontoituja julkisivuja. Toteutamme myös sisätilojen pintaremontit ja maalaustyöt.

Talon maalaus Lohja

Teemme talon maalausta Lohjan ja Uudenmaan alueella. Maalaamme sekä uudiskohteita, että remontoituja julkisivuja. Toteutamme myös sisätilojen pintaremontit ja maalaustyöt. Maalaamme puutalot, kesämökit, ulkorakennukset, rivitalot, terassit ja aidat.

Talon maalaamistamme parhaiten kuvaavat laatu, työturvallisuus ja siisteys. Hanki laadukas maalipinta taloosi. Varmistat että talosi näyttää pitkään hyvältä ja pysyy hyvässä kunnossa.

Laadukas maalausliike Lohjalla

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista maalauspalvelua Lohjalla? Olipa kyseessä sitten terassin ehostus tai rivitalon ylläpitomaalaus, ammattimaalarimme ovat valmiita toteuttamaan projektisi laadukkaasti. Jokainen maalari tiimissämme on kokenut, ammattitaitoinen, ja heidän jälkensä puhuu puolestaan. Lähestymme jokaista projektia intohimoisesti ja auttaen asiakasta löytämään parhaan ratkaisun. Käsittelemme pinnat huolellisesti ja käytämme vain parhaita maaleja, jotka varmistavat, että lopputulos ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös suojaa rakennustasi vuodesta toiseen.

ULKOMAALAUKSEN POHJATYÖT

Ulkoverhouksen kunto tarkastetaan ennen maalaamista ja tarvittaessa pinta puhdistetaan homepesulla, sekä kuivataan. Hyvin tehty pohjatyö pidentää maalipinnan kestoa ja ikää. Korjaamme myös ulkoverhouksessa olevat vauriot ja tarvittaessa uusimme koko ulkoverhouksen.

Huom. Jos haluat vaihtaa talon väriä, tai verhousmateriaalia, tarkasta värinvaihtoon ja verhoukseen liittyvät lupa-asiat!

KUINKA USEIN TALO PITÄÄ MAALATA

Suositeltu talon maalausväli on kymmenen vuotta, mutta varsinkin puulla verhoillun talon seinän kuntoa on hyvä tarkkailla ja tarvittaessa tehdä huoltomaalaus. Jos ulkoverhoilun maalipinta hilseilee, puupinta on vettynyt tai tummunut, maalissa on halkeamia tai verhouksen alaosassa esiintyy lahoa, on syytä kutsua ammattilainen paikalle arvioimaan talon maalaamisen tarvetta.

Ulkoverhouksen maali suojaa uloimman pinnan lisäksi myös ulkoverhouksen muuta rakennetta. Hyvässä kunnossa pidetty maalipinta on edullinen vakuutus myös sisärakenteille ja ehkäisy rakenteiden kosteusvaurioille.

Säännöllisesti maalattu talo myös näyttää hyvältä.

Pyydä meiltä arvio talosi maalaustarpeesta ja pyydä tarjous!

ERIKOISKOHTEIDEN MAALAUKSET

Olemme toteuttaneet monia vaativia, esim. Museoviraston kohteita, joiden toteutus vaatii erikoisosaamista materiaalien käsittelyn, maalaustapojen ja maalien suhteen. Mm. suojelukohteissa vanha maali sulatetaan paloturvallisella infrapunalämmittimellä ja maali kaavitaan pois, jolloin alkuperäinen verhousmateriaali ei joudu kovaan mekaaniseen rasitukseen.

Kotimainen työvoimamme tuntee suomalaisen ilmaston haasteet ja suomalaisen rakentamisen. Kokeneet ammattilaisemme varmistavat kestävän ja hyvännäköisen maalipinnan talollesi.

MAALAUSTYÖN TURVALLISUUS

Taloa maalatessa joudutaan osa maalaustyöstä ja pohjatöistä tekemään korkealta. Rakennusliike Sundholmin työmailla työt tehdään aina turvallisuusmääräysten mukaisesti ja korkeiden paikkojen maalaustyöt tehdään asianmukaisilta, turvallisilta telineiltä. Turvallisuuden lisäksi työ helpottuu ja jälki on parempaa.

Osa asiakastyytyväisyyttä, turvallisuutta ja työmukavuutta ovat urakan aikainen ja varsinkin sen jälkeinen työmaan siisteys ja järjestys.

Pyydä tarjous laadukkaasta maalausurakoinnista tai kysy lisää!

Kiinnostaako sinua myös?

logo

Ota yhteyttä
info@rklsundholm.fi
050 300 5356

Hannu Saarelma
Toimitusjohtaja, työnjohtaja
050 300 5356
hannu.saarelma@rklsundholm.fi

Tomi Saarelma
Työnjohtaja
050 386 1631
tomi.saarelma@rklsundholm.fi

Käyntiosoite
Levysepäntie 4 halli 1
08150 Lohja

Postiosoite
Pitkäkatu 33
08150 Lohja

Y-tunnus 2659276-1

Verkkolaskutus
Ovt-tunnus / Verkkolaskuosoite 003726592761
Verkkolaskuoperaattori Maventa
Operaattorin välittäjätunnus 003721291126
Verkkolaskun välittäjätunnus on DABAFIHH, jos välittäjänne on pankki

Paperiset laskut
Rakennusliike Sundholm Oy
26592761
PL 100
80020 Kollektor Scan
tai sähköpostitse invoice-26592761@kollektor.fi

Elfin logo Yritäjät Jäsenyritys logo

Copyright © 2024 Rakennusliike Sundholm Oy