Ulkoverhouksen kunnostus
Uusimme Uudellamaalla talojen puuverhoukset, kuten rima-, lauta- ja paneeliverhoukset sekä julkisivulevyillä toteutetut verhoukset.

Ulkoverhous

Kunnostamme ja uusimme talon ulkoverhouksia Uudellamaalla. Uusimme talojen puuverhoukset, kuten rima-, lauta- ja paneeliverhoukset, mutta myös julkisivulevyillä toteutetut verhoukset.

Ulkoverhouksen yhteydessä korjaamme otsalaudat, räystäänaluslaudat ja hoidamme räystäiden asennukset. Verhouksien yhteydessä uusimme tarvittaessa myös eristeet, maalaamme talon, peltikaton tai teemme kattoremontin.

Ulkoverhous ja julkisivurakenteet suojaavat talon sisempiä rakenteita kosteudelta ja muilta sääilmiöiltä ja siksi ulkoverhous on hyvä pitää kunnossa.

ULKOVERHOUKSEN TARKASTUS

Puusta tehtyä talon ulkoverhousta on hyvä tarkkailla ja tehdä tarvittaessa huoltomaalaus. Ulkoverhoilun kuntoa voi tarkkailla silmämääräisesti. Kun puisen ulkoverhoilun alkaa ilmaantua selviä kulumisen merkkejä, on hyvä kutsua ammattilainen arvioimaan ulkoverhouksen kuntoa.

ULKOVERHOUKSEN UUDISTAMINEN

Ulkoverhouksen uusimisen tarpeelle kannattaa kysyä ammattilaisen mielipide. Jos rakenteet ovat kunnossa, voidaan puinen ulkoverhous pelastaa pienillä korjauksilla ja talon maalaamisella. Jos vahinko on edennyt pintaa syvemmälle tai muihin rakenteisiin, on syytä uusia koko ulkoverhous.

Ulkoverhouksen uusiminen alkaa vanhan purkamisella. Tämän jälkeen tarkastetaan sisempien rakenteiden kunto ja eristys. Vaurioituneet rakenteet korjataan ja tarvittaessa vaihdetaan eristeet tai tehdään lisäeristystä.

Ulkoverhouksen tuuletus varmistetaan oikeanlaisilla koolauksilla ja lopuksi asennetaan uloin pintamateriaali.

Hyvä muistaa! Jos haluat vaihtaa talon väriä, tai verhousmateriaalia, tarkasta värinvaihtoon ja verhoukseen liittyvät lupa-asiat!

MITEN ULKOVERHOUKSEN KULUMINEN NÄKYY

Ulkoverhouksen huonosta kunnosta kertovat puun vettyminen, halkeileva tai hilseilevä maalipinta. Myös seinien lautaverhoilun alaosissa voi esiintyä lahoa.

Puisessa ulkoverhouksessa maalipinnan kunnossapito on erittäin tärkeää, sillä se suojaa uloimman pinnan lisäksi myös ulkoverhouksen muuta rakennetta.

SIISTI JA TURVALLINEN ULKOVERHOUKSEN KORJAUS

Kaikissa Rakennusliike Sundholmin rakennustöissä käytetään määräysten mukaisia suojaimia, työtapoja ja välineitä. Katon rajassa tehtävät purku- ja asennustyöt tehdään aina asianmukaisilta rakennustelineiltä. Työmaalla noudatetaan järjestelmällisyyttä ja siisteyttä.

Purkamisen ja rakentamisen yhteydessä syntyvä rakennusjäte lajitellaan ja toimitetaan jätehuoltoon. Työmaan siisteyttä ja lajittelua helpottamaan käytämme itse kehittämäämme jäteastiaa, joka mahdollistaa lajittelun jo työmaalla, sekä jäteastian käytön aivan kohteen vieressä. Tämä nopeuttaa rakentamista ja varmistaa rakennusjätteen asianmukaisen käsittelyn.

Kiinnostaako sinua myös?

logo

Ota yhteyttä
info@rklsundholm.fi
050 300 5356

Hannu Saarelma
Toimitusjohtaja, työnjohtaja
050 300 5356
hannu.saarelma@rklsundholm.fi

Tomi Saarelma
Työnjohtaja
050 386 1631
tomi.saarelma@rklsundholm.fi

Käyntiosoite
Levysepäntie 4 halli 1
08150 Lohja

Postiosoite
Pitkäkatu 33
08150 Lohja

Y-tunnus 2659276-1

Verkkolaskutus
Ovt-tunnus / Verkkolaskuosoite 003726592761
Verkkolaskuoperaattori Maventa
Operaattorin välittäjätunnus 003721291126
Verkkolaskun välittäjätunnus on DABAFIHH, jos välittäjänne on pankki

Paperiset laskut
Rakennusliike Sundholm Oy
26592761
PL 100
80020 Kollektor Scan
tai sähköpostitse invoice-26592761@kollektor.fi

Elfin logo Yritäjät Jäsenyritys logo

Copyright © 2024 Rakennusliike Sundholm Oy