Perustukset
Teemme kohteesi perustukset avaimet käteen -periaatteella. Tarvittaessa koordinoimme rakentamisen muiden toimijoiden kanssa.

Talon perustukset

Rakennamme talon perustukset eri perustustyyppeihin. Teemme harkkoperustukset, valuharkkoperustukset, pilariperustukset ja reunavahvistetut betonilaatat.

Perustamme laadukkaasti omakotitalot, kesämökit, terassit, piharakennukset ja autotallit. Kun valitset meidät, voit olla varma, että suunnitelmanne pitää ja perustukset toteutetaan haluamallanne tavalla.

Kauttamme saat tarvittaessa myös suunnittelijan ja maanrakentajan tekemään laadukkaat pohjatyöt perustuksille, sekä sähkö- ja putkityöt.

PERUSTUSTEN RAKENTAMINEN

Teemme kohteesi perustukset avaimet käteen -periaatteella. Tarvittaessa koordinoimme ja toteutamme perustusten rakentamisen yhteistyössä asiakkaan valitsemien muiden toimijoiden kanssa.

LAADUKKAAT PERUSTUKSET

Rakennusliike Sundholmin rakentamat perustukset tunnetaan hyvästä laadusta. Tämä laatu on nähtävissä niin työn jäljessä, siisteydessä kuin turvallisuudessa. Siisteys taas tarkoittaa järjestelmällistä työmaan siistinä pitämistä ja projektin jälkeisenä siivousta.

Perustusten rakentamisen yhteydessä syntynyt rakennusjäte lajitellaan ja kierrätetään oikealla tavalla jätehuollossa.

PERUSTUSTEN KORJAUS

Pitkän kokemuksen ja korkean ammattitaidon ansiosta, olemme toteuttaneet myös haastavia perustusten korjauksia. Esimerkiksi talon alla olevaa öljyvahingonkorjausta varten järjestimme pienen kaivinkoneen talon alle hoitamaan saastuneen maan poiston. Meiltä voit kysyä myös valesokkeleiden korjauksia.

RAKENNUSJÄTTEIDEN KIERRÄTYS

Olemme kehittäneet kohteissa käytettävän 4-lokeroisen rakennusjätteiden lajittelulavan. Tämä lajittelulavan voi tuoda aivan kohteen viereen, sillä se on suunniteltu paloturvalliseksi. Haluamme että kierrätys on helppoa ja tätä kautta asiakkaallekin edullisempaa. Samalla työmaa pysyy siistinä ja ympäristö puhtaampana.

TYÖMAATURVALLISUUS

Rakennusliike Sundholmin työntekijöillä on käytössään ajanmukaiset, korkealaatuiset suojaimet ja työvälineet. Toimimme vain turvallisten työtapojen mukaisesti – tästä ei tingitä. Tiukkaa työturvallisuutta noudattamalla pidämme huolta työntekijöistä ja asiakkaastamme, sillä myös rakennustyön tilaaja on vastuussa työmaastaan.

Kiinnostaako sinua myös?

logo

Ota yhteyttä
info@rklsundholm.fi
050 300 5356

Hannu Saarelma
Toimitusjohtaja, työnjohtaja
050 300 5356
hannu.saarelma@rklsundholm.fi

Tomi Saarelma
Työnjohtaja
050 386 1631
tomi.saarelma@rklsundholm.fi

Käyntiosoite
Levysepäntie 4 halli 1
08150 Lohja

Postiosoite
Pitkäkatu 33
08150 Lohja

Y-tunnus 2659276-1

Verkkolaskutus
Ovt-tunnus / Verkkolaskuosoite 003726592761
Verkkolaskuoperaattori Maventa
Operaattorin välittäjätunnus 003721291126
Verkkolaskun välittäjätunnus on DABAFIHH, jos välittäjänne on pankki

Paperiset laskut
Rakennusliike Sundholm Oy
26592761
PL 100
80020 Kollektor Scan
tai sähköpostitse invoice-26592761@kollektor.fi

Elfin logo Yritäjät Jäsenyritys logo

Copyright © 2024 Rakennusliike Sundholm Oy