Huoneistoremontit Uudellamaalla
Toteutamme remontteja pintaremonteista aina laajoihin muutostöihin ja muutokset esteetöntä asumista varten.

Huoneistoremontti Uusimaa – Rakennusliike Sundholm Oy 

Teemme huoneistoremontit Uudenmaan alueella asuntoihin ja liiketiloihin. Laadukkaan huoneistoremontin viimeistelevät huippuluokan pintamateriaalien osaajat. 

Remontoimme: 

  • seinät, lattiat ja katot 
  • ovet ja ikkunat 
  • kosteat tilat 

Kauttamme järjestyvät myös sähkö- ja putkityöt, sekä koko huoneistoremontin suunnittelu. 

Toteutamme remontteja pintaremonteista aina laajoihin muutostöihin ja muutokset esteetöntä asumista varten. Jos huoneistoremontti koskee vain osaa huoneistoa, remontoitava alue voidaan rajata ja eristää huoneiston muista osista, jolloin remontista tulee mahdollisimman vähän häiriötä kiinteistön tai asunnon käytölle. 

Ammattitaitoinen ja luotettava rakennusliikkeemme tarjoaa laadukkaita remonttipalveluja ja huoneistoremontteja Uudenmaan alueella: Lohja, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi, Karkkila, Vihti, Inkoo, Siuntio. 

Pintaremontti 

Hyvin viimeistellyt pinnat kruunaavat onnistuneen remontin. Toteutamme ensiluokkaiset pinnat, oli kyseessä sitten kaakelointi, laatoitus, maalaus, listoitus, tapetointi tai paneelien asentaminen. Tarkkuus ja laatu ovat meille kunnia-asia. 

Sisäremontti, lattiaremontti ja seinäremontti vaikuttaa koko kotiin tuomalla lisää asumismukavuutta, sekä jo yhden huoneen remontointi vaikuttaa koko asunnon arvoon. 

Pintapuoliset korjaustoimenpiteet muuttavat nopeasti asunnon ulkonäköä, sekä lisäävät tilojen viihtyisyyttä. Yksinkertaisimmillaan jo pelkkä tapetointi tai seinien maalaus tuo uutta puhtia asunnon yleisilmeeseen. Pintaremontin yhteydessä kannattaa päivittää myös väliovet ja karmit siistin lopputuloksen takaamiseksi. Teemme pohjatyöt huolella ja valitsemme parhaimmat materiaalit sekä toteutustavat asiakasta kuunnellen. 

Suunnittelu ja toteutus 

Hyvä suunnitelma luo raamit onnistuneelle remontin toteutukselle. Suunnitelma ohjaa aikataulutusta sekä kustannuksia, sekä suunnitelman kautta on helpompi hahmottaa remontin kokonaisuutta.  

Hyvin usein huoneistoremonteissa halutaan pintojen uusimisen lisäksi uudistaa tilojen käyttötapaa ja -tarkoitusta. Suosittelemme silloin kokeneen ammattilaisemme käyttämistä, jotta tilasta saadaan toimiva ja edustavan näköinen. Saat remonttitöistä myös kotitalousvähennystä. 

Asiakkaan antaman tai hyväksymän suunnitelman pohjalta toteutamme remontin alusta loppuun. Puramme tarvittavat väliseinät, rakennamme uudet, viimeistelemme pinnat ja teemme kalusteasennukset. 

Toteutamme remontit luotettavasti ja täsmällisesti alusta loppuun työnlaadusta tinkimättä. 

Laatu, siisteys ja turvallisuus 

Laadukas rakentaminen tarkoittaa aikatauluissa pysymistä, hyvää jälkeä, mutta myös turvallisia toimintatapoja ja siisteyttä niin rakentamisen aikana kuin sen jälkeen ja ympäristöystävällistä rakennusjätteen jatkokäsittelyä. 

Käytettävissämme on erikoissuunniteltu 4-lokeroinen lajittelulava, jonka ansiosta jätteiden lajittelu on nopeampaa ja jätteet päätyvät varmuudella asianmukaiseen jätteidenkäsittelyyn.  
 
Tiimimme koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista rakentajista, joilla on vankka kokemus erilaisista remonttiprojekteista. Rakennusliike Sundholmin koko henkilöstö on työturvallisuuskoulutettua (EA1), ja jokaisella on tulityökorttikoulutus sekä ensiapukoulutus. Työkaluina käytössämme on uusia, laadukkaita ja turvamääräysten mukaisesti suojattuja laitteita. 
Huomioi tämä! Asbestikartoitus pitää tehdä remontoitaviin kohteisiin, joissa tehdään purkutöitä ja jotka on rakennettu ennen vuotta 1994. 

Remonttikohteitamme ovat kerrostaloasunnot, rivitaloasunnot, omakotitalot, mökit, taloyhtiöt ja yksityiset sekä julkiset rakennuskohteet. 

Teemme vuosittain useita kymmeniä erilaisia remonttiprojekteja sekä korjaustöitä. 

Onko sinulla asuntoremontti mielessäsi? Haluatko päivittää asuntosi pinnat, tai muuttaa kotisi värimaailmaa? 

Meiltä saat pintaremontit ja huoneistoremontit lattiasta kattoon! 

Soita 050 300 5356 tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, toteutamme remonttisuunnitelmasi laadulla ja vankalla kokemuksella. 

Kiinnostaako sinua myös?

logo

Ota yhteyttä
info@rklsundholm.fi
050 300 5356

Hannu Saarelma
Toimitusjohtaja, työnjohtaja
050 300 5356
hannu.saarelma@rklsundholm.fi

Tomi Saarelma
Työnjohtaja
050 386 1631
tomi.saarelma@rklsundholm.fi

Käyntiosoite
Levysepäntie 4 halli 1
08150 Lohja

Postiosoite
Pitkäkatu 33
08150 Lohja

Y-tunnus 2659276-1

Verkkolaskutus
Ovt-tunnus / Verkkolaskuosoite 003726592761
Verkkolaskuoperaattori Maventa
Operaattorin välittäjätunnus 003721291126
Verkkolaskun välittäjätunnus on DABAFIHH, jos välittäjänne on pankki

Paperiset laskut
Rakennusliike Sundholm Oy
26592761
PL 100
80020 Kollektor Scan
tai sähköpostitse invoice-26592761@kollektor.fi

Elfin logo Yritäjät Jäsenyritys logo

Copyright © 2024 Rakennusliike Sundholm Oy