Omakotitalon remontti Uudellamaalla
Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita palveluita, jotka vastaavat kotisi tarpeisiin ja auttavat luomaan viihtyisät ja käytännölliset asuintilat.

Omakotitalon remontti

Tervetuloa tutustumaan Rakennusliike Sundholm Oy:n monipuolisiin omakotitalon remontointipalveluihin! Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita palveluita, jotka vastaavat kotisi tarpeisiin ja auttavat luomaan viihtyisät ja käytännölliset asuintilat.  

Oli kyseessä sitten kylpyhuoneen, kodinhoitohuoneen tai saunan remontointi, pintaremontti, korjausrakentaminen tai esteetön rakentaminen, asunnon muutostyöt, talon julkisivun uusiminen, talon maalaaminen ja valesokkelin korjaaminen tai sisäilmaremontti, voit luottaa, että Rakennusliike Sundholm Oy:n ammattilaiset toteuttavat projektisi laadulla, taidolla ja täsmällisesti. 

Käytämme korkealaatuisia materiaaleja ja huolehdimme yksityiskohdista koko projektin alusta asti, jotta voimme tarjota sinulle kestävän ja kauniin lopputuloksen.  

Asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeää, ja kuuntelemme toiveitasi ja tarpeitasi ja annamme asiantuntevia neuvoja, jotta voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa parhaan mahdollisen ratkaisun omakotitalosi remontointiin.  

Pyydä tarjous omakotitalosi remonttiprojektista ja valitse perinteikäs ja laadukas lohjalainen rakennusliike! 

Toimimme Uudenmaan alueella: Lohja, Vantaa, Espoo, Kirkkonummi, Karkkila, Vihti, Inkoo, Siuntio. 

Omakotitalon remontointi kannattaa 

Omakotitalon remontointiin on useita hyviä syitä, jotka voivat parantaa sekä asumismukavuutta että nostaa talon arvoa. Myös käytännölliset ja remonttiratkaisut lisäävät kodin toimivuutta. Remontin avulla voit päivittää ja parantaa tilojen viihtyisyyttä, toimivuutta ja sisustusta, jotta kotisi vastaisi paremmin nykyisiä elämäntarpeita ja mieltymyksiä. Hyvin hoidettu ja ajan tasalla oleva koti säilyttää arvoaan paremmin, ja voi jopa nostaa talon arvoa. Tämä on erityisen tärkeää, jos suunnittelet talon myymistä tulevaisuudessa.  

Asentamalla ilmalämpöpumpun omakotitaloosi, voit pienentää tehokkaasti energiakustannuksia ja lisätä samalla asunnon mukavuutta parantamalla talotekniikkaa. Omakotitaloissa saattaa esiintyä myös kosteusvaurioita ja sisäilmaongelmia, joiden korjaaminen on erityisen tärkeää asukkaiden turvallisuuden ja terveyden kannalta. On tärkeää valita ammattilainen korjaamaan remonttikohde, jotta taataan turvallisuus ja laadukas lopputulos.  

Remontin yhteydessä voi myös päivittää vanhentuneita tai kuluneita rakenteita ja materiaaleja nykyaikaisemmiksi ja kestävämmiksi ratkaisuiksi.  

Remontin jälkeen talon yleinen kunto on parempi, ja tarvetta jatkuvalle huollolle ja korjauksille voi olla vähemmän. Kokonaisuudessaan omakotitalon remontointi on investointi, joka voi parantaa asumisen laatua, lisää kodin arvoa ja varmistaa, että koti on turvallinen ja terveellinen paikka elää.   

Toteutamme omakotitalon remontit täsmällisesti, turvallisesti ja laadukkaasti, asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. 

Korjausrakentaminen 

Korjausrakentaminen voi tulla ajankohtaiseksi eri syistä, kuten talon vanhenemisesta, käyttötarkoituksen muutoksista, teknisten järjestelmien uusimisesta, energiatehokkuuden parantamisesta tai sisäilmaongelmien ratkaisemisesta.  

On tärkeää valita ammattilainen toteuttamaan korjausrakentaminen, jotta remontti tulee tehtyä oikein. Olemme erikoistuneet sisäilmaremontteihin sekä valesokkelien korjaukseen.  

Vaurioituneiden tai vanhentuneiden rakenteiden korjaaminen tai uusiminen tekee talosta kuin uuden.  

Korjausrakentamisella talon kunto, toimivuus, turvallisuus ja asumismukavuus paranee huomattavasti. 

Omakotitalon remontti – projektin vaiheet 

Omakotitalon remontin eteneminen vaihtelee projektin laajuudesta, tavoitteista ja talon ominaisuuksista riippuen.  

1

Yhteydenoton jälkeen kartoitamme remonttiprojektiin sisältyvät tarpeet ja toiveet: Ennen remontin aloittamista on hyvä selvittää, mitä halutaan saavuttaa, mitkä ovat talon nykyiset haasteet ja mitä toiveita ja odotuksia on remontin suhteen. Teemme yleensä arviointikäynnin ennen tarjousta kustannuksien ja aikataulujen selvittämiseksi.

2

Laadimme suunnitelman rakennusprojektista, sekä valitsemme kestävät ja laadukkaat materiaalit toteuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

3

Yleensä itse remontti alkaa purkutöillä, minkä jälkeen uudistukset ja korjaukset tehdään vaiheittain. Ammattilaisemme huolehtivat jokaisesta työvaiheesta ja varmistavat laadun, jotta kaikki sujuu hienosti ja vaivattomasti, pysymme budjetissa sekä pidämme asiakkaamme ajan tasalla remontin etenemisestä.

4

Remontin kestoon vaikuttavat monet tekijät, kuten remonttiprojektin laajuus, talon kunto, materiaalien saatavuus, aikataulut ja sääolosuhteet. Laajamittaisessa remontissa voi mennä useita kuukausia, kun taas pintaremontit voivat valmistua parissa päivässä. Laajempi kotiremontti vie kuitenkin viikkoja, riippuen esimerkiksi käytettyjen materiaalien kuivumisajoista sekä remontin laajuudesta. Teemme omakotitalon remontit ripeästi vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva remonttikokonaisuus!  

Kiinnostaako sinua myös?

logo

Ota yhteyttä
info@rklsundholm.fi
050 300 5356

Hannu Saarelma
Toimitusjohtaja, työnjohtaja
050 300 5356
hannu.saarelma@rklsundholm.fi

Tomi Saarelma
Työnjohtaja
050 386 1631
tomi.saarelma@rklsundholm.fi

Käyntiosoite
Levysepäntie 4 halli 1
08150 Lohja

Postiosoite
Pitkäkatu 33
08150 Lohja

Y-tunnus 2659276-1

Verkkolaskutus
Ovt-tunnus / Verkkolaskuosoite 003726592761
Verkkolaskuoperaattori Maventa
Operaattorin välittäjätunnus 003721291126
Verkkolaskun välittäjätunnus on DABAFIHH, jos välittäjänne on pankki

Paperiset laskut
Rakennusliike Sundholm Oy
26592761
PL 100
80020 Kollektor Scan
tai sähköpostitse invoice-26592761@kollektor.fi

Elfin logo Yritäjät Jäsenyritys logo

Copyright © 2024 Rakennusliike Sundholm Oy