Talon rakennus

Rakennusliike Sundholm on talon rakentamiseen keskittynyt rakennusliike. Rakennamme omakotitaloja, kesämökkejä, piharakennuksia ja autokatoksia Uudenmaan alueella. Toteutamme talon rakentamisen valvonnasta ja arkkitehdistä aina pintojen viimeistelyyn saakka.

 

Talon Rakentaminen

Talon rakentaminen on kauttamme helppoa ja saat kohteesi avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme työmaan koordinoinnin hyvässä yhteistyössä, myös silloin kun asiakas on valinnut projektiin mukaan muita toimijoita.

Tarvittaessa teemme materiaalivalinnat, hoidamme tavaroiden tilaukset, teemme materiaalien määrämittaukset. Kauttamme saat myös sähkö- ja putkityöt.

 

Rakentamisen laatu ja siisteys

Työn laatu ja jälki ovat tärkeimmät myyntivalttimme, mutta laadun kanssa yhtä tärkeää on siisteys. Esimerkiksi remontin aikana suojaamme ja eristämme rakennusalueen muusta asunnosta, jotta normaali asuminen häiriintyy mahdollisimman vähän rakennustyöstä.

Tämän lisäksi pidämme rakentamisen aikaisen työmaa-alueen siistinä ja rakennusprojektit saatetaan loppuun, sillä periaatteella, että lähtiessämme kohteessa on siistimpää kuin sinne tullessamme.

 

Ympäristöystävällistä rakentamista

Rakentamisessa syntyy aina jätettä. Koska vastaamme siisteydestä, vastaamme myös siitä, että rakennusjätteen lajitellaan ja kierrätetään oikealla tavalla jätehuollossa.

Käytämme itse kehittämäämme 4-lokeroista lajittelulavaa kohteissa. Paloturvallisen erikoislavan voi tuoda aivan kohteen viereen. Haluamme että kierrätys on helppoa ja tehokasta. Näin ympäristö pysyy puhtaampana ja myös rakennettava kohde pysyy siistinä.

Soita 050 300 5356 Ota yhteyttä

 

Turvallista rakentamista

Työmaillamme noudatetaan vain hyväksyttyjä, turvallisia rakentamistapoja. Työntekijöillämme ovat ajanmukaiset suojaimet, sekä työvälineet ja niitä myös käytetään. Työntekijöiden turvallisuuden lisäksi pidämme näin huolta myös asiakkaasta, sillä myös tilaajalla on vastuu työmaasta. Noudatamme tarkasti turvallisia työtapoja – tästä ei tingitä.