Talon perustukset

Rakennamme talon perustukset eri perustustyyppeihin. Teemme harkkoperustukset, valuharkkoperustukset, pilariperustukset ja reunavahvistetut betonilaatat.

Perustamme laadukkaasti omakotitalot, kesämökit, terassit, piharakennukset ja autotallit. Kun valitset meidät, voit olla varma, että suunnitelmanne pitää ja perustukset toteutetaan haluamallanne tavalla.

Kauttamme saat tarvittaessa myös suunnittelijan ja maanrakentajan tekemään laadukkaat pohjatyöt perustuksille, sekä sähkö- ja putkityöt.

 

Perustusten rakentaminen

Teemme kohteesi perustukset avaimet käteen -periaatteella. Tarvittaessa koordinoimme ja toteutamme perustusten rakentamisen yhteistyössä asiakkaan valitsemien muiden toimijoiden kanssa.

 

Laadukkaat perustukset

Rakennusliike Sundholmin rakentamat perustukset tunnetaan hyvästä laadusta. Tämä laatu on nähtävissä niin työn jäljessä, siisteydessä kuin turvallisuudessa. Siisteys taas tarkoittaa järjestelmällistä työmaan siistinä pitämistä ja projektin jälkeisenä siivousta.

Perustusten rakentamisen yhteydessä syntynyt rakennusjäte lajitellaan ja kierrätetään oikealla tavalla jätehuollossa.

 

Perustusten korjaus

Pitkän kokemuksen ja korkean ammattitaidon ansiosta, olemme toteuttaneet myös haastavia perustusten korjauksia. Esimerkiksi talon alla olevaa öljyvahingonkorjausta varten järjestimme pienen kaivinkoneen talon alle hoitamaan saastuneen maan poiston. Meiltä voit kysyä myös valesokkeleiden korjauksia.

 

Rakennusjätteiden kierrätys

Olemme kehittäneet kohteissa käytettävän 4-lokeroisen rakennusjätteiden lajittelulavan. Tämä lajittelulavan voi tuoda aivan kohteen viereen, sillä se on suunniteltu paloturvalliseksi. Haluamme että kierrätys on helppoa ja tätä kautta asiakkaallekin edullisempaa. Samalla työmaa pysyy siistinä ja ympäristö puhtaampana.

Soita 050 300 5356 Ota yhteyttä

 

Työmaaturvallisuus

Rakennusliike Sundholmin työntekijöillä on käytössään ajanmukaiset, korkealaatuiset suojaimet ja työvälineet. Toimimme vain turvallisten työtapojen mukaisesti – tästä ei tingitä. Tiukkaa työturvallisuutta noudattamalla pidämme huolta työntekijöistä ja asiakkaastamme, sillä myös rakennustyön tilaaja on vastuussa työmaastaan.