Talon maalaus

Teemme talon maalausta Uudenmaan alueella. Maalaamme sekä uudiskohteita, että remontoituja julkisivuja. Toteutamme myös sisätilojen pintaremontit ja maalaustyöt. Maalaamme puutalot, kesämökit, ulkorakennukset, rivitalot, terassit ja aidat.

Talon maalaamistamme parhaiten kuvaavat laatu, työturvallisuus ja siisteys. Hanki laadukas maalipinta taloosi. Varmistat että talosi näyttää pitkään hyvältä ja pysyy hyvässä kunnossa.

 

Ulkomaalauksen pohjatyöt

Ulkoverhouksen kunto tarkastetaan ennen maalaamista ja tarvittaessa pinta puhdistetaan homepesulla, sekä kuivataan. Hyvin tehty pohjatyö pidentää maalipinnan kestoa ja ikää. Korjaamme myös ulkoverhouksessa olevat vauriot ja tarvittaessa uusimme koko ulkoverhouksen.

Muistettavaa!!! Jos haluat vaihtaa talon väriä, tai verhousmateriaalia, tarkasta värinvaihtoon ja verhoukseen liittyvät lupa-asiat!

 

Kuinka usein talo pitää maalata

Suositeltu talon maalausväli on kymmenen vuotta, mutta varsinkin puulla verhoillun talon seinän kuntoa on hyvä tarkkailla ja tarvittaessa tehdä huoltomaalaus. Jos ulkoverhoilun maalipinta hilseilee, puupinta on vettynyt tai tummunut, maalissa on halkeamia tai verhouksen alaosassa esiintyy lahoa, on syytä kutsua ammattilainen paikalle arvioimaan talon maalaamisen tarvetta.

Ulkoverhouksen maali suojaa uloimman pinnan lisäksi myös ulkoverhouksen muuta rakennetta. Hyvässä kunnossa pidetty maalipinta on edullinen vakuutus myös sisärakenteille ja ehkäisy rakenteiden kosteusvaurioille.

Säännöllisesti maalattu talo myös näyttää hyvältä.

Pyydä meiltä arvio talosi maalaustarpeesta ja pyydä tarjous!

 

Erikoiskohteiden maalaukset

Olemme toteuttaneet monia vaativia, esim. Museoviraston kohteita, joiden toteutus vaatii erikoisosaamista materiaalien käsittelyn, maalaustapojen ja maalien suhteen. Mm. suojelukohteissa vanha maali sulatetaan paloturvallisella infrapunalämmittimellä ja maali kaavitaan pois, jolloin alkuperäinen verhousmateriaali ei joudu kovaan mekaaniseen rasitukseen.

Kotimainen työvoimamme tuntee suomalaisen ilmaston haasteet ja suomalaisen rakentamisen. Kokeneet ammattilaisemme varmistavat kestävän ja hyvännäköisen maalipinnan talollesi.

Soita 050 300 5356 Ota yhteyttä

 

Maalaustyön turvallisuus

Taloa maalatessa joudutaan osa maalaustyöstä ja pohjatöistä tekemään korkealta. Rakennusliike Sundholmin työmailla työt tehdään aina turvallisuusmääräysten mukaisesti ja korkeiden paikkojen maalaustyöt tehdään asianmukaisilta, turvallisilta telineiltä. Turvallisuuden lisäksi työ helpottuu ja jälki on parempaa.

Osa asiakastyytyväisyyttä, turvallisuutta ja työmukavuutta ovat urakan aikainen ja varsinkin sen jälkeinen työmaan siisteys ja järjestys.

Pyydä tarjous laadukkaasta maalausurakoinnista tai kysy lisää!