Saunaremontit

Teemme laadukkaat saunaremontit asuntoihin ja edustustiloihin Uudellamaalla. Erikoisosaamistamme ovat esteettömän rakentamisen muutostyöt kylpyhuoneisiin ja saunoihin. Kun haluat uudistaa saunan ilmeen tai tehdä suurempia muutoksia, tilaa saunaremontti Rakennusliike Sundholmilta.

Saunaremonttien lisäksi, teemme myös muita kosteiden tilojen remontointeja, kuten kylpyhuoneremontteja ja wc-remontteja. Kauttamme saat myös putket, sähköt, viemärit, sukitukset, lattiakaivon vaihdot ja ilmanvaihdon.

Remontin laadun takaavat kolme sertifioitua vesieristäjää, sekä huippuluokan pintamateriaalien kokeneet osaajat.

 

Saunaremontin suunnittelu

Saunaremontti lähtee asiakkaan kuuntelusta, sillä jokainen sauna remontoidaan yksilöllisesti, käyttäjänsä mukainen. Suunnitteluvaiheessa päätetään, halutaanko saunasta hämyinen vai valoisa ja määritellään materiaalit, eli käytetäänkö tummia vai vaaleita pintamateriaaleja. Laajan osaamisen ja kokemuksemme avulla annamme vinkkejä ja ehdotuksia saunaremontin ratkaisuihin, jotta saunasta tulee toimiva, kestävä ja hyvän näköinen.

Suunnitteluvaiheessa on hyvä ottaa huomioon myös rakenteisiin tulevat valot tai mahdolliset muut laiteasennukset. Nykyaikaisten ledien ansiosta valoja voidaan asentaa melkeinpä kaikkialle saunaan.

 

Saunaremontin toteutus

Hyvät pohjatyöt ovat onnistuneen saunaremontin A ja O. Vaurioituneet pintamateriaalit ja rakenteen puretaan ja korvataan uusilla. Saunaremonttia tehdessä onkin hyvä arvioida myös lattian, vesieristysten ja laatoituksen nykykunto. Jos vesieristykset ovat huonossa kunnossa tai rakenteissa näkyy kosteuden aiheuttamia vaurioita, on hyvä kartoittaa kosteusvaurion laajuus.

Seiniin uusitaan eristykset, kosteussulut, alumiinipaperit, tuuletusrimat ja lopuksi panelointi. Lauteet aloitetaan runkotöiden ja tukien tekemisellä.

Saunan lauteisiin saadaan erilainen tuntuma ja ulkoasu eri puulajeilla. Nykyään laudemateriaaleiksi on useita vaihtoehtoja, kuten kuusi, tervaleppä, lämpöhaapa, haapa ja tuija.

Soita 050 300 5356 Ota yhteyttä

 

Remontin siisteys

Periaatteemme on, että paikat ovat saunaremontin jälkeen siistimmässä kunnossa, kuin ennen remontin aloittamista. Myös remontin aikainen siisteys on meille tärkeää. Se kertoo järjestelmällisestä toiminnasta, tehokkuudesta ja asiakkaan huomioon ottamisesta.

Remontin aikainen työmaa eristetään muusta asunnosta niin, että pöly ja lika eivät leviä muualle asuntoon ja saunaremontti häiritsee mahdollisimman vähän normaalia elämistä tai kiinteistön käyttöä.

Remontissa syntyneen rakennusjätteen lajittelemme ja toimitamme jätehuoltoon asianmukaiseen kierrätykseen. Näin pidämme osaltamme ympäristöstä huolta.