Peltikaton maalaus

Teemme peltikaton maalausta Uudenmaan alueella. Toteutamme peltikaton maalauksen hyvien työtapojen mukaisesti, työturvallisuutta noudattaen ja vain maalaamiseen sopivissa olosuhteissa.

Teemme myös kattoremontteja rivitaloihin, omakotitaloihin, kesämökkeihin, ulkorakennuksiin ja harjakattoisiin kerrostaloihin.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat laadukasta rakennusalan palvelua.

 

Kuinka peltikaton maalaus tehdään

Peltikaton maalaukseen liittyvät työvaiheet pitää tehdä kuivalla säällä. Ennen maalausta peltikatto pestään ja puhdistetaan. Tämän jälkeen tehdään pohjamaalaus, joka myös hoitaa ruostesuojauksen. Pohjamaalin kuivuttua, hoidetaan lopullisen pinnan maalaus. Peltikatto voidaan maalata korkeapaineruiskulla, maaliharjalla tai pensselillä.

Peltikaton maalaaminen pidentää katon ikää. Tämän lisäksi katon vesitiiviys paranee ja hoidettu katto myös näyttää hyvältä.

Peltikaton maalaaminen saattaa vaatia luvan, jos väriä halutaan vaihtaa.

 

Oikeat olosuhteet peltikaton maalaamiseen

Peltikaton maalaus täytyy tehdä kuivalla säällä. Maalaamisen aikana ei saa olla helle, ei saa sataa, eikä olla yökastetta, jotta maali kuivuu ja kiinnittyy oikealla tavalla. Paras olosuhde peltikaton maalaamiseen on pilvinen kevätpäivä, jolloin ei ole liian kylmä, eikä liian kuuma ja aurinko ei paahda suoraan katolle.

Soita 050 300 5356 Ota yhteyttä

 

Työturvallisuus

Rakennusliike Sundholmilla noudatetaan työturvallisuusmääräyksiä ja peltikaton maalauksessa käytetään aina vaatimusten mukaisia suojaimia ja turvavälineitä. Noudatamme maalausprojektin aikana siisteyttä ja järjestelmällisyyttä, joka tekee projektista asukkaalle miellyttävämmän ja työskentelystä tehokkaampaa.