TALON MAALAUS KIRKKONUMMELLA JA UUDELLAMAALLA
Maalaamme sekä uudiskohteita että remontoituja julkisivuja. Toteutamme myös sisätilojen pintaremontit ja maalaustyöt.

MAALAUSLIIKE KIRKKONUMMI – TALON MAALAUS

Maalausliike Kirkkonummi – Talon maalaus Kirkkonummen ja Uudenmaan alueella. Maalaamme sekä uudiskohteita, että remontoituja julkisivuja. Toteutamme myös sisätilojen pintaremontit ja maalaustyöt. Maalaamme puutalot, kesämökit, ulkorakennukset, rivitalot, terassit ja aidat. Tarjoamme kattavat maalauspalvelut kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille.

Talon maalaamistamme parhaiten kuvaavat laatu, työturvallisuus ja siisteys. Laadukas maalaus varmistaa, että talosi näyttää pitkään hyvältä ja sen rakenteet pysyvät hyvässä kunnossa.

LAADUKAS MAALAUSLIIKE KIRKKONUMMELLA

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista maalauspalvelua tai maalausliikettä Kirkkonummella? Olipa kyseessä sitten terassin ehostus tai rivitalon ylläpitomaalaus, ammattimaalarimme ovat valmiita toteuttamaan projektisi laadukkaasti. Jokainen maalari tiimissämme on kokenut, ammattitaitoinen, ja heidän jälkensä puhuu puolestaan. Lähestymme jokaista projektia intohimoisesti ja auttaen asiakasta löytämään parhaan ratkaisun. Käsittelemme pinnat huolellisesti ja käytämme vain parhaita maaleja, jotka varmistavat, että lopputulos ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös suojaa rakennustasi vuodesta toiseen.

KOKENEET MAALARIT

Kun on kyse talon maalauksesta Kirkkonummella tai minkä tahansa kohteen pintakäsittelystä, Rakennusliike Sundholm Oy:n ammattitaitoinen maalari takaa parhaan lopputuloksen. Meidän maalausliikkeellämme on useiden vuosien kokemus alalta, ja tiimimme koostuu vain kokeneista ja koulutetuista maalareista. Käytämme laadukkaita maaleja ja materiaaleja sekä nykyaikaisia menetelmiä varmistaaksemme, että pintakäsittely on paitsi kaunis myös kestävä.

KUINKA USEIN TALO PITÄÄ MAALATA?

Suositeltu talon maalausväli on kymmenen vuotta, mutta varsinkin puulla verhoillun talon seinän kuntoa on hyvä tarkkailla ja tarvittaessa tehdä huoltomaalaus. Jos ulkoverhoilun maalipinta hilseilee, puupinta on vettynyt tai tummunut, maalissa on halkeamia tai verhouksen alaosassa esiintyy lahoa, on syytä kutsua ammattilainen paikalle arvioimaan talon maalaamisen tarvetta.

Ulkoverhouksen maali suojaa uloimman pinnan lisäksi myös ulkoverhouksen muuta rakennetta. Hyvässä kunnossa pidetty maalipinta on edullinen vakuutus myös sisärakenteille, sekä ehkäisy rakenteiden kosteusvaurioille. Säännöllisesti maalattu talo myös näyttää hyvältä.

Pyydä tarjous ja arvio talosi maalaustarpeesta Kirkkonummella!

PROJEKTIN SUUNNITTELUSTA TOTEUTUKSEEN

Hyvä maalausprojekti alkaa huolellisesta suunnittelusta. Teemme mielellämme Kirkkonummella sijaitsevaan kohteeseesi tarjouksen ja keskustelemme kanssasi toiveistasi. Tarjouksemme sisältää aina selkeän työselityksen ja kustannusarvion, joten tiedät tarkalleen, mihin olet sitoutumassa. Projektin aikana pidämme sinut ajan tasalla ja varmistamme, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

ULKOMAALAUKSEN POHJATYÖT

Ulkoverhouksen kunto tarkastetaan ennen maalaamista ja tarvittaessa pinta puhdistetaan homepesulla, sekä kuivataan. Hyvin tehty pohjatyö pidentää maalipinnan kestoa ja ikää. Korjaamme myös ulkoverhouksessa olevat vauriot ja tarvittaessa uusimme koko ulkoverhouksen.

Huom. Jos haluat vaihtaa talon väriä, tai verhousmateriaalia, tarkasta värinvaihtoon ja verhoukseen liittyvät lupa-asiat!

MAALAUS KIRKKONUMMELLA LAADUKKAASTI

Käytämme maalauksessa viimeisintä teknologiaa ja tehokkaimpia menetelmiä, jotta maalaus sujuu mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti vaarantamatta lopputuloksen laatua. Turvallisuus on meille tärkeää, ja noudatamme tiukasti turvallisuusmääräyksiä kaikissa kohteissamme.

ERIKOISKOHTEIDEN MAALAUKSET

Olemme toteuttaneet monia vaativia, esim. Museoviraston kohteita, joiden toteutus vaatii erikoisosaamista materiaalien käsittelyn, maalaustapojen ja maalien suhteen. Mm. suojelukohteissa vanha maali sulatetaan paloturvallisella infrapunalämmittimellä ja maali kaavitaan pois, jolloin alkuperäinen verhousmateriaali ei joudu kovaan mekaaniseen rasitukseen.

Kotimainen työvoimamme tuntee suomalaisen ilmaston haasteet ja suomalaisen rakentamisen. Kokeneet ammattilaisemme varmistavat kestävän ja hyvännäköisen maalipinnan talollesi.

MAALAUSTYÖN TURVALLISUUS

Taloa maalatessa joudutaan osa maalaustyöstä ja pohjatöistä tekemään korkealta. Rakennusliike Sundholmin työmailla työt tehdään aina turvallisuusmääräysten mukaisesti ja korkeiden paikkojen maalaustyöt tehdään asianmukaisilta, turvallisilta telineiltä. Turvallisuuden lisäksi työ helpottuu ja jälki on parempaa.

Osa asiakastyytyväisyyttä, turvallisuutta ja työmukavuutta ovat urakan aikainen ja varsinkin sen jälkeinen työmaan siisteys ja järjestys.

Pyydä tarjous laadukkaasta maalausurakoinnista Kirkkonummen alueella tai kysy lisää!


Usein Kysytyt Kysymykset Talojen Ulkomaalauksesta

Miksi talon ulkomaalaus on tärkeää?

Ulkomaalaus suojaa talon rakenteita sääolosuhteiden aiheuttamilta vaurioilta, kuten kosteudelta, lämpötilan vaihteluilta ja UV-säteilyn haitalliselta vaikutukselta. Lisäksi säännöllinen maalaus pitää talon ulkonäön raikkaana ja voi parantaa kiinteistön arvoa.

Kuinka usein talo tulisi maalata?

Maalaustarve riippuu monista tekijöistä, kuten käytetyn maalin laadusta, talon sijainnista, ilmasto-olosuhteista ja edellisen maalauskerroksen suorittamisesta. Yleisesti suositellaan maalaamaan talo 5–10 vuoden välein, mutta tämä voi vaihdella merkittävästi.

Mitä tekijöitä tulisi harkita maalivalinnassa?

Tärkeitä tekijöitä ovat maalin ulkokestävyys, sen hengittävyys, UV-suojan taso ja kyky sietää paikallisia sääolosuhteita. Lisäksi on suositeltavaa valita maali, joka sopii alustaan ja aiemmin käytettyihin maaleihin.

Voimmeko valita vapaasti talomme maalivärin?

Yleensä voitte valita talonne maalivärin vapaasti, mutta tietyillä alueilla tai historiallisissa kohteissa saattaa olla säädöksiä, jotka rajoittavat värien valintaa. On hyvä tarkistaa asia ennen maalaustyön aloittamista.

Mitä pohjatöitä ulkomaalaus vaatii?

Ennen maalausta pinnat tulee huolellisesti puhdistaa liasta, levästä, homeesta, sammaleesta, jäkälästä ja irtomaalista. Saattaa myös olla tarpeen tehdä paikkakorjauksia ja pohjustaa pinnat ennen varsinaista maalausta parhaan mahdollisen lopputuloksen ja pitkäaikaisen kestävyyden varmistamiseksi.

Miten sääolosuhteet vaikuttavat ulkomaalaukseen?

Liian kylmä, kostea tai kuuma sää voi vaikuttaa maalin kuivumiseen ja lopputuloksen laatuun. Maalauksen optimaaliset olosuhteet ovat yleensä kuiva sää ja lämpötilat +5 – +25 asteen välillä. 7. Pitääkö minun olla kotona, kun ulkomaalaus suoritetaan?
Sinun ei tarvitse olla kotona ulkomaalaustyön aikana, mutta on hyvä, että maalaaja saa tarvittaessa yhteyden sinuun mahdollisten kysymysten tai yksityiskohtien selvittämiseksi.

Kiinnostaako sinua myös?

logo

Ota yhteyttä
info@rklsundholm.fi
050 300 5356

Hannu Saarelma
Toimitusjohtaja, työnjohtaja
050 300 5356
hannu.saarelma@rklsundholm.fi

Tomi Saarelma
Työnjohtaja
050 386 1631
tomi.saarelma@rklsundholm.fi

Käyntiosoite
Levysepäntie 4 halli 1
08150 Lohja

Postiosoite
Pitkäkatu 33
08150 Lohja

Y-tunnus 2659276-1

Verkkolaskutus
Ovt-tunnus / Verkkolaskuosoite 003726592761
Verkkolaskuoperaattori Maventa
Operaattorin välittäjätunnus 003721291126
Verkkolaskun välittäjätunnus on DABAFIHH, jos välittäjänne on pankki

Paperiset laskut
Rakennusliike Sundholm Oy
26592761
PL 100
80020 Kollektor Scan
tai sähköpostitse invoice-26592761@kollektor.fi

Elfin logo Yritäjät Jäsenyritys logo

Copyright © 2024 Rakennusliike Sundholm Oy