Kylpyhuoneremontit

Toteutamme korkealuokkaiset kylpyhuoneremontit Uudenmaan alueella.

Kylpyhuoneremontti on suunnittelua, huolellisuutta ja osaamista vaativa remontti. Aloita tekemällä laadukas suunnitelma ja kylpyhuoneremonttisi lähtee hyvin liikkeelle.

Teemme kylpyhuoneremontit alusta loppuun. Kauttamme saat myös putket, sähköt, viemärit, sukitukset, lattiakaivon vaihdot ja ilmanvaihdon. Teemme myös kylpyhuonekalusteiden asennukset ja esteettömän asumisen muutostöitä kylpyhuoneisiin.

 

Kylpyhuoneremontti lyhyesti

Kylpyhuoneesta puretaan vanhat pinnat ja materiaalit kuten laatat. Ennen uuden rakentamista puretaan myös kalusteet ja muut rakenteet. Ennen tasoituksia ja vesieristyksiä vanhojen rakenteiden kunto on hyvä tarkastaa ja tarvittaessa uusia. Kylpyhuoneen lattioiden kaadot tarkastetaan ja korjataan.

Jos vanhat rakenteet ovat vaurioituneet pahasti, tai vesieristykset ovat pettäneet, on hyvä kartoittaa mahdolliset kosteusvauriot ja teettää asianmukainen rakenteiden kuntotutkimus.

 

Vesieristys

Vesieritys on seinärakenteiden ja lattiarakenteiden kannalta elintärkeä. Kolme sertifioitua vedeneristäjäämme varmistavat, että kylpyhuoneremontin aikana tehty vedeneristys pitää. Käytämme vain laadukkaimpia, sertifioituja vedeneristysjärjestelmiä ja materiaaleja.

 

Laatoitustyöt

Hyvä laatoitustyö lähtee hyvistä pohjatöistä. Kun pohjatyö on tehty hyvin, tulee kylpyhuoneen nurkista terävät ja suorat, sekä seinistä tasaiset. Laattakokojen kasvaessa pohjatyön ja huolellisuuden merkitys kasvaa.

Laatoitustyöstä tehdään aluksi suunnitelma siitä, minkälainen laatoitus halutaan. Laattojen asettelussa aloitus pitää olla todella suora ja hyvin tehty – huolellisuus ratkaisee. Kullekin laattatyypille pitää myös olla oikeat välineet. Esim. eri kokoiset laatat tarvitsevat kiinnittyäkseen hyvin erilaisen määrän laastia, joten mm. laastikampa pitää valita oikein.

Ennen saumausta ja silikonien laittoa tarkastetaan laattojen kiinnittyvyys.

Laatoitustyössä on hyvä huomioida myös se, että sisä- ja ulkokäytössä käytetään eri materiaaleja.

Soita 050 300 5356 Ota yhteyttä

 

Siisti kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontin aikana puretaan pintoja, leikataan laattoja ja tehdään monia työvaiheita, joissa syntyy pölyä tai muita epäpuhtauksia. Me osastoimme remontoitavan alueen, eristämme sen hyvin muusta asunnosta ja käytämme laadukkaita pölynhallintajärjestelmiä, jotta lika ei leviä muihin huoneisiin.

Kylpyhuoneen purku- ja rakennustyön vaiheet tehdään järjestelmällisesti. Remontin jokaisessa vaiheessa noudatetaan siisteyttä remontoitavalla alueella ja muissa huoneissa.