Huoneistoremontit

Teemme huoneistoremontit Uudenmaan alueella asuntoihin ja liiketiloihin. Laadukkaan huoneistoremontin viimeistelevät huippuluokan pinta-materiaalien osaajat.

Remontoimme

  • seinät, lattiat ja katot
  • ovet ja ikkunat
  • kosteat tilat

Kauttamme järjestyvät myös sähkö- ja putkityöt, sekä koko huoneistoremontin suunnittelu.

Toteutamme remontteja pintaremonteista aina laajoihin muutostöihin ja muutokset esteetöntä asumista varten.

Jos huoneistoremontti koskee vain osaa huoneistoa, remontoitava alue voidaan rajata ja eristää huoneiston muista osista, jolloin remontista tulee mahdollisimman vähän häiriötä kiinteistön tai asunnon käytölle.

 

Pintaremontit

Hyvin viimeistellyt pinnat kruunaavat onnistuneen remontin. Toteutamme ensiluokkaiset pinnat, oli kyseessä sitten kaakelointi, laatoitus, maalaus, listoitus, tapetointi tai paneelien asentaminen. Tarkkuus ja laatu ovat meille kunnia asia.

 

Suunnittelu ja toteutus

Hyvin usein huoneistoremonteissa halutaan pintojen uusimisen lisäksi uudistaa tilojen käyttötapaa ja -tarkoitusta. Suosittelemme silloin kokeneen ammattilaisemme käyttämistä, jotta tilasta saadaan toimiva ja edustavan näköinen.

Asiakkaan antaman tai hyväksymän suunnitelman pohjalta toteutamme remontin alusta loppuun. Puramme tarvittavat väliseinät, rakennamme uudet, viimeistelemme pinnat ja teemme kalusteasennukset.

Soita 050 300 5356 Ota yhteyttä

 

Laatu, siisteys ja turvallisuus

Laadukas rakentaminen tarkoittaa aikatauluissa pysymistä, hyvää jälkeä, mutta myös turvallisia toimintatapoja ja siisteyttä niin rakentamisen aikana kuin sen jälkeen ja ympäristöystävällistä rakennusjätteen jatkokäsittelyä.

Käytettävissämme on erikoissuunniteltu 4-lokeroinen lajittelulava, jonka ansiosta jätteiden lajittelu on nopeampaa ja jätteet päätyvät varmuudella asianmukaiseen jätteidenkäsittelyyn.

Huomioi tämä! Asbestikartoitus pitää tehdä remontoitaviin kohteisiin, joissa tehdään purkutöitä ja jotka on rakennettu ennen vuotta 1994.