Asunnon muutostyöt

Rakennusliike Sundholm toteuttaa asunnon muutostyöt ja esteettömän asumisen ratkaisut Uudenmaan alueella. Meillä on laaja kokemus yksityisten asuntojen, asuntoyhtiöiden ja julkisten tilojen esteettömästä rakentamisesta ja ratkaisuista.

 

Milloin asuntoon tehdään muutostöitä

Asunnon muutostyöt tarkoittavat asunnon muuttamista käyttäjän yksilöllisten tarpeiden mukaisesti silloin, kun asukkaan toimintakykyyn on tullut rajoitteita, tai asuntoon muuttaa asukas, jonka toimintakyky on rajoittunut. Asunnon muutostöillä luodaan asukkaalle mahdollisuus suoriutua omatoimisesti arkisista askareista, tehdä töitä tai harrastaa.

 

Muutostyöt käytännössä

Muutostöillä helpotetaan yleisimmin asukkaan liikkumista, mutta tarvittaessa myös näkemistä, kuulemista tai kommunikaatiota.

Muutokset toteutetaan kaikkialle asuntoon, niin makuuhuoneisiin, keittiöön, wc-tiloihin kuin kylpyhuoneeseen.

Liikkumista helpotetaan apuvälineasennuksilla, levennetyillä oviaukoilla, kynnysten poistolla, kattonostimien asentamisella, pyörätuolirampeilla tai tasohissien vaatimilla muutoksilla.

Muutostöillä vanhasta wc- tai kylpyhuonetilasta saadaan toimiva inva WC ja pesutila. Keittiössä madalletaan usein keittiökaappeja ja työtasoja, jotta niitä voidaan tarvittaessa käyttää esim. pyörätuolista käsin.

Soita 050 300 5356 Ota yhteyttä

 

Asunnon muutostöillä esteettömiä ratkaisuja

Esteetön suunnittelu ja rakentaminen ottavat huomioon ihmisten erilaisuuden. Sen avulla ihmiset voivat asua omatoimisesti kotonaan ja säilyttää itsenäisyytensä.