Terassien rakentaminen

Rakennamme laadukkaat ja näyttävät terassit Uudenmaan alueella. Saat haluamasi terassin puusta, komposiitista tai betonilaatasta. Terassi voidaan myös kattaa ja rakennamme siihen aidat, kaiteet ja portaat.

Portaat, pergolat ja grillikatokset teemme pihasuunnitelmasi mukaisesti. Jos kaipaat pihasuunnittelussa apua, kutsumme avuksi yhteistyökumppanimme Piha ja Koti Korpin.

Terassin rakentamisen lisäksi toteutamme julkisivuun liittyvät muut korjaus- ja muutostyöt, talon maalaukset, kattoremontit, ulkoverhouksen korjaukset ja erikoistyöt, kuten pyörätuolirampit.

 

 

Aidat

Piha-aitoja rakennettaessa, otamme huomioon aidan käyttötarpeen. Aita voi olla visuaalinen elementti pihassa tai sillä on selkeä käyttötarkoitus.

On hyvä muistaa, että silloin kun aita halutaan rakentaa tontin rajalle, pitää naapurilta saada siihen lupa, tai sitten aidan pitää olla vähintään 1 metri oman tontin rajojen sisäpuolella. Taajama-alueella taas aidan korkeudesta on omat sääntönsä, jotka on hyvä varmistaa ennen aidan rakentamista.

Kauttamme saat haluamasi aidan ja pystymme toimittamaan myös metalliset aidat.

Soita 050 300 5356 Ota yhteyttä