Sisäremontit

Rakennusliike Sundholm tekee laadukkaat sisäremontit Uudenmaan alueella.

Teemme

Remontoimme omakotitalot, rivitalot, huoneistot, hallit, tuotantotilat ja teemme valesokkelikorjaukset.

Kauttamme saat myös putkityöt, sähkötyöt ja suunnittelun. Kosteusmittauksissa ja sisäilmatutkimuksissa käytämme kumppaniamme Sisäilmaria.

HUOM! Ennen vuotta 1994 rakennetuissa kohteissa on tehtävä asbestikartoitus, jos remontin yhteydessä pitää purkaa rakenteita.

 

Siisti ja laadukas sisäremontti

Meiltä saat siistin ja laadukkaan sisäremontin. Remontoitava alue eristetään ja suojataan muusta asunnosta. Hyvä suojauksen ansiosta lika ja pöly eivät leviä remonttialueen ulkopuolella ja normaali asuminen häiriintyy mahdollisimman vähän.

 

Siisteys

Kun kalusteasennusta ryhdytään tekemään, suojataan ympäristö tarvittavalla tavalla, tai eristetään alue niin että normaali kiinteistön käyttö tai asuminen ei häiriinny. Näin estetään myös lian ja pölyn leviäminen muualle asuntoon.

Jos asennusprojekti on suuri, pidämme asennuksen aikaisen työmaan siistinä ja suoritamme loppusiivouksen. Periaatteemme on, että kohde on lähtiessämme siistimpi kuin saapuessamme.

 

Turvallista asennustyötä

Meille työn korkea laatu tarkoittaa hyvää jälkeä, aikatauluissa pysymistä ja ympäristön huomioivaa rakentamista. Korkeaa laatua tarkoittavat myös työturvalliset toimintatavat, jotka ottavat huomioon työntekijöiden turvallisuuden ja terveyden, rakennettavan kohteen asiallisen kohtelun ja asiakkaan riskien minimoinnin. Käytössämme ovat korkealaatuiset, tiukatkin vaatimukset täyttävät suojaimet, työvälineet ja työkalut. Turvallisuudesta emme tingi.

Soita 050 300 5356 Ota yhteyttä

 

Ympäristö ja rakennusjätteet

Rakentamisessa syntynyt jäte lajitellaan ja kierrätetään asianmukaisesti jätehuollossa. Lajittelun tehostamiseksi käytämme itse suunnittelemaamme 4-lokeroista lajittelulava, joka voidaan hyvän suunnittelunsa ansiosta tuoda työmaan välittömään yhteyteen. Nopeampi siivous = vähemmän työtä = edullisempi hinta ja puhtaampi ympäristö.