Sähkösuunnittelu

Rakennusliike Sundholmilta saat osaavaa sähkösuunnittelua. Tarjoamme avaimet käteen-suunnitelman, jonka kuvien perusteella voit kilpailuttaa urakoitsijat. Teemme suunnitelmia asuntoihin, liiketiloihin ja teollisuuteen. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset henkilöt, yritykset ja julkinen sektori. Sähkösuunnittelua tehdään sekä remonttikohteisiin, että uudisrakennuksiin.

Sähkösuunnittelun lisäksi tarjoamme ammattitaitoista sähköasennuspalvelua, joka on osa Rakennusliike Sundholmin kattavia ja laadukkaita rakennuspalveluita.

Pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme ottaa huomioon kiinteistön rakenneratkaisut, käyttöön liittyvät vaatimukset ja varmistaa, että sähkösuunnittelu huomioi asiakkaan tarpeet, sekä erityisesti käytettävyyden.

 

Sähkösuunnittelun tekeminen

Sähkösuunnittelun piirustukset kattavat kaikki tarvittavat sähköasennustyöt. Piirustuksista löytyvät suunnitelmat johtojen vetämiseen, atk-verkkoihin, pistokkeiden, valaisimien ja kytkimien paikkoihin. Hyvin tehty suunnitelma nopeuttaa ja helpottaa varsinaista asennustyötä.

Uudisrakennuksen sähkösuunnittelu

Uudisrakennuksen sähkösuunnittelu aloitetaan perehtymällä tulevan kiinteistön pohjakuviin, käyttötarkoitukseen, sekä kiinteistön käyttäjän tarpeisiin. Tarvittaessa annamme vinkkejä ja neuvoja suunnitelmaan, jotta toteutus palvelee asumista tai työskentelyä optimaalisella tavalla.

Remonttikohteen sähkösuunnittelu

Saneerauskohteen sähkösuunnittelu poikkeaa uudiskohteen suunnitelmasta siten, että remontti saattaa koskea vain pelkkiä sähköjä, tai laajempaa pintojen tai rakenteiden remontointia. Suunnitelman tekeminen aloitetaan tutustumalla kohteeseen ja tulevaan remonttiin. Mikäli rakenteisiin tulee suuria muutoksia, tulisi uusista rakenteista löytyä uudet pohjakuvat, joita voidaan käyttää suunnittelun tukena.

 

Sähköurakointi

Meiltä saat kattavat sähköurakointiin liittyvät asennuspalvelut. Meillä on S2 pätevyys, eli valtuudet aina 1000 V asennuksiin saakka. Sähköasennustöiden lisäksi teemme myös ilmalämpöpumppujen asennuksia ja myymme Mitsubishin ja Green laadukkaita laitteita.