Sähköasennus Lohja

Tilaa sähköasennustyöt kokeneelta osaajalta. Teemme pieniä ja suuria sähköasennusprojekteja asuntoihin, teollisuuteen ja liikekiinteistöihin. Voi tilata meidät asentamaan sähköt remontin yhteydessä tai rakentaessasi uutta. Toimimme pääasiallisesti Uudenmaan alueella, mutta tarvittaessa palvelemme myös koko Etelä-Suomen alueella.

Voit tilata sähköasennustyöt erillisenä työnä tai osana Rakennusliike Sundholmilta tilattua rakennuspalvelua.


Sähköasennuspalvelu

Meiltä saat kokonaispalveluna kaikki sähköasennustyöt. Asennustöiden lisäksi teemme myös sähkösuunnittelua. S2 pätevyyden ansiosta, valtuutemme riittävät 1000 V saakka. Osaamme ottaa huomioon kohteen erityisvaatimukset, sekä erilaiset rakenneratkaisut ja materiaalit.

Pitkän kokemuksemme ansiosta, otamme huomioon myös kiinteistön käyttötarkoituksen ja pystymme vielä asennusvaiheessakin vaikuttamaan sähköasennusten käytettävyyteen.

Ilmalämpöpumpun asennus

Muun sähköurakoinnin lisäksi olemme erikoistuneet myös ilmalämpöpumppujen asennustöihin. Ilmalämpöpumppujen asennus edellyttää ammattitaitoa, sekä asianmukaiset luvat. Muistathan, että lupien ansiosta vakuutusturvasi on parempi, saat laitteeseen maahantuojan takuun ja osaavan asentajan jäljiltä ilmalämpöpumppu toimii oikein!

Kauttamme saat laadukkaat Mitsubishin ja Green ilmalämpöpumput.

Rakenteiden muutostyöt

Rakennusliike Sundholmilta saat kattavat rakentamisen ja remontoinnin palvelut. Sähköasennusten yhteydessä toteutamme tarvittavat muutostyöt julkisivuihin, rakenteisiin, pintoihin ja kosteisiin tiloihin. Kun rakentaminen, sähkösuunnittelu ja sähköasennukset tulevat yhden katon alta, toimii kokonaisuus saumattomasti. Yhdeltä luukulta ostettaessa myöskään asiakkaan ei tarvitse sovitella usean eri toimijan aikatauluja ja toteutuksia, vaan vastuu töiden sovittamisesta jää urakoitsijalle.