Maalaustyöt ja tapetointi

Teemme maalaustyöt ja tapetoinnit Uudenmaan alueella koteihin, huoneistoihin ja liiketiloihin. Toteutamme kokonaisvaltaiset pintaremontit niin sisällä kuin ulkona. Tekijämme ovat pintamateriaalien kokeneita huippuosaajia.

Rakennamme myös uudiskohteita, eli kauttamme saat talon rakennettuna perustuksista katonharjaan ja sisätöihin saakka valmiina, avaimet käteen -periaatteella.

 

Sisämaalaus ja tasoitetyöt

Sisämaalaus on nopea ja edullinen tapa saada uusi ilme asuntoon tai liiketilaan.

Onnistunut maalaus ja tapetointi edellyttävät hyvää pohjatyötä ja laadukasta tasoitetyötä. Monipuolisen ja pitkän kokemuksen omaavien ammattilaistemme avulla tasoitus ja maalaus sujuvat nopeasti, siististi ja jälki on hyvä.

 

Ulkomaalaus

Teemme ulkomaalaukset talojen ja piharakennusten julkisivuihin. Ehjä maalipinta suojaa muita rakennuksen osia, pidentää julkisivurakenteiden elinikää ja vähentää korjausten tarvetta. Ulkomaalaus olisi hyvä tehdä vähintään 10 vuoden välein.

Kotimaiset työntekijämme tuntevat suomalaisen ilmaston olosuhteet. Meiltä löytyy osaaminen laadukkaalle ulkomaalaamisen pohjatyölle, maalien valinnalle ja hyvin tehdylle maalaustyölle, joka kestää Suomen rankat sääolot.

Soita 050 300 5356 Ota yhteyttä

 

Maalaustyön turvallisuus

Korkeiden sisätilojen maalaaminen ja ulkomaalaustyöt suoritetaan aina asianmukaisilta telineiltä, joilla takaamme maalaajaan turvallisuuden.

Pyydä tarjous maalaustyöstä!