Kattoremontti

Teemme kattoremontit Uudenmaan alueella. Remontoimme peltikatot, tiilikatot ja huopakatot. Teemme myös peltikaton maalausta. Rakennusliike Sundholmin kattoremontit tehdään hyvien työtapojen mukaisesti ja työturvallisuutta noudattaen.

Työn jälki on meille kunnia-asia ja se näkyy lopputuloksen lisäksi huolellisessa suunnittelussa, työn aikaisessa siisteydessä ja järjestelmällisyydessä. Hyvin tehty katto kestää kymmeniä vuosia.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat laadukkaan kattoremontin.

 

Kattoremontin eteneminen

Kattoremontti aloitetaan vanhan purkamisella. Kun pinta on poistettu, tarkastetaan katon rakenteet, läpivientien kunto ja tehdään niihin tarvittavat korjaukset. Hyvin tehty pohjatyö on onnistuneen katon edellytys. Jos sääolot ovat epävakaiset, puretut alueet suojataan.

Katolle asennetaan ruoteet ja aluskatteet. On hyvä huomioida, että eri tyyppisissä katemateriaaleissa aluskatteita käytetään eri tavoin. Viimeisenä asennetaan valittu kattomateriaali paikalleen.

Kattoremontin yhteydessä on hyvä tarkistaa sadevesijärjestelmän kunto ja toimivuus, sekä tehdä niihin tarvittavat korjaukset.

 

Katon kuntotarkastus

Katon kunto kannattaa tarkastaa säännöllisesti. Ammattilainen tarkastaa katosta katemateriaalin pinnan, rakenteiden kunnon, kuinka hyvin kondenssivesi johdetaan pois ja kuinka hyvin katto tuulettuu. Katon kunto ja kattoremontin tarve ei siis aina näy suoraan päältä päin tarkastellessa.

Kutsu ammattilainen tarkastamaan kattosi kunto.

 

Turvallinen ja siisti kattoremontti

Katolla tai katon tasolla työskennellessä käytämme aina vaatimusten mukaisia suojaimia, rakennustelineitä ja putoamista estäviä varusteita. Pidämme työmaan ympäristön työmiehille ja asukkaalle turvallisena koko kattoremontin ajan.

Soita 050 300 5356 Ota yhteyttä

 

Purkujätteen kierrätys

Kattoremontissa syntyvä purkujäte hoidetaan asianmukaisesti jätehuoltoon valmiiksi lajiteltuna. Työmaalle tuomme erikoisvalmisteisen rakennusjätteen kierrätykseen tarkoitetun lajittelusäiliön. Rakennusjäte voidaan näin lajitella jo työmaalla ja pitää talon ympäristö siistinä. Työn jälkien siivous on nopeampaa ja tekee kattoremontista ympäristöystävällisemmän.