Kalusteasennukset

Teemme kalusteasennukset Uudenmaan alueella niin remontoitaviin kohteisiin kuin uudisrakennuskohteisiin. Kalusteasennukset toteutetaan sovitussa aikataulussa, laadukkaasti ja erittäin siististi.

Asennamme mm. seuraavat kalusteet.

  • Kylpyhuonekalusteet
  • Wc-kalusteet
  • Keittiökalusteet
  • Vaatekomerot ja liukuovikaapistot
  • Toimistokalusteet
  • Erikoistilojen, esim. sairaanhoidon kalusteasennukset
  • Apuvälineasennukset

 

Kalusteasennus ja työnjälki

Kalusteasennuksilla tehdään jatkuvasti esillä olevaa pintaa ja siksi on tärkeää, että se on tehty hyvin. Laadukas asennus on myös toimiva ja kestävä. Meillä on kokemusta erikoistilojen, kuten hammaslääkäriaseman ja kosteiden tilojen, kuten kylpyhuoneiden remontoinnista ja rakentamisesta, sekä näiden tilojen kalusteasennuksista. Osaamme siis ottaa huomioon haastavien kohteiden erityispiirteet asennusten yhteydessä.

 

Apuvälineasennukset

Apuvälineasennus tarkoittaa liikuntarajoitteisille tarkoitettujen apuvälineiden, kuten kaiteiden, kahvojen tai kattonostureiden asentamista asunnon eri osiin. Apuvälineasennusten toimivuus testataan ja varmistetaan asukkaan kanssa. Asennustyö on valmis vasta silloin, kun asukas on siihen tyytyväinen.

 

Siisteys

Kun kalusteasennusta ryhdytään tekemään, suojataan ympäristö tarvittavalla tavalla, tai eristetään alue niin että normaali kiinteistön käyttö tai asuminen ei häiriinny. Näin estetään myös lian ja pölyn leviäminen muualle asuntoon.

Jos asennusprojekti on suuri, pidämme asennuksen aikaisen työmaan siistinä ja suoritamme loppusiivouksen. Periaatteemme on, että kohde on lähtiessämme siistimpi kuin saapuessamme.

 

Turvallista asennustyötä

Meille työn korkea laatu tarkoittaa hyvää jälkeä, aikatauluissa pysymistä ja ympäristön huomioivaa rakentamista. Korkeaa laatua tarkoittavat myös työturvalliset toimintatavat, jotka ottavat huomioon työntekijöiden turvallisuuden ja terveyden, rakennettavan kohteen asiallisen kohtelun ja asiakkaan riskien minimoinnin. Käytössämme ovat korkealaatuiset, tiukatkin vaatimukset täyttävät suojaimet, työvälineet ja työkalut. Turvallisuudesta emme tingi.

Soita 050 300 5356 Ota yhteyttä

 

Ympäristö ja rakennusjätteet

Rakentamisessa syntynyt jäte lajitellaan ja kierrätetään asianmukaisesti jätehuollossa. Lajittelun tehostamiseksi käytämme itse suunnittelemaamme 4-lokeroista lajittelulava, joka voidaan hyvän suunnittelunsa ansiosta tuoda työmaan välittömään yhteyteen. Nopeampi siivous = vähemmän työtä = edullisempi hinta ja puhtaampi ympäristö.