Inva-wc

Rakennamme Inva WC:t Uudenmaan alueella yksityisasuntoihin, taloyhtiöihin ja julkisiin tiloihin. Rakennusliike Sundholmilla on pitkä kokemus esteettömän rakentamisen ratkaisuista.

Julkisten tilojen inva WC:n tulee täyttää useita erityisvaatimuksia ja ottaa kaikkien käyttäjäryhmien tarpeet huomioon, kun taas asunnoissa WC voidaan räätälöidä yksilöllisesti asukkaan erityistarpeiden mukaisesti.

Rakennamme inva wc:t uudiskohteisiin ja teemme asuntojen saniteettitiloihin tarvittavat muutostyöt.

Esteettömän rakentamisen ratkaisuissa, otamme asukkaan yksilölliset tarpeet huomioon. Ratkaisut testataan mahdollisuuksien mukaan asukkaan käytössä, koska haluamme varmistaa toimivuuden ja käyttömukavuuden.

Soita 050 300 5356 Ota yhteyttä

 

Inva WC:n yleisiä vaatimuksia

Inva WC pitää olla tilava. Tästä syystä wc ja kylpyhuone ovat usein yhdistettynä samaan tilaan. Kalusteiden ja wc-istuimen ympärillä pitää olla riittävästi tilaa toimia ja kääntyä. Suunnittelussa ja rakentamisessa on hyvä ottaa huomioon myös mahdollinen tarve vaihtaa myöhemmin kalusteiden paikkaa.

Oven pitää olla 85 cm leveä ja ulkopuolella pitää olla riittävästi tilaa pyörätuolilla kääntymiseen. Jos ulkopuolella oleva käytävä on kapea, pitää oviaukkoa leventää ja oviaukossa käytetään usein liukuovea.

Kun asuntoon tehdään muutostöitä inva wc:tä varten, saattaa nykyinen sanitettitila olla liian pieni. Tämän vuoksi tilaa voidaan joutua laajentamaan purkamalla vanhoja seiniä, joutua siirtämään putkien sijaintia ja viemärin paikkaa.