Ilmalämpöpumput

Tilaa laadukkaat Mitsubishi tai Gree ilmalämpöpumput meiltä. Asennamme ilmalämpöpumppuja koteihin, kesämökeille, autotalleihin ja yrityskiinteistöihin. Ilmalämpöpumpulla voit halutessasi lämmittää tai viilentää kiinteistöäsi.

Oikein mitoitettu ja asennettu laadukas ilmalämpöpumppu säästää energiaa ja rahaa lämmityksessä.

Ilmalämpöpumpun asennus

Meiltä saat osaavan ilmalämpöpumpun asennuspalvelun. Autamme sinua valitsemaan oikein mitoitetun ratkaisun lämmitykseen tai viilennykseen.

Toimiva ilmalämpöpumpun asennus edellyttää, että asentajalta löytyvät asianmukaiset luvat. Tällöin asennuksen vakuutusturva on parempi, laitteella on voimassa oleva maahantuojan takuu ja ilmalämpöpumppu toimii oikein.

Itse laite on yleensä n. 30 cm korkea ja sen yläpuolelle pitää jäädä vähintään 5 cm tilaa. Putkien liitosten tekeminen vaatii osaamista ja ammattitaitoa, kuten myös seinän läpiviennin oikeanlainen toteuttaminen.

Mitsubishi ja Gree ilmalämpöpumput

Toimimme laadukkaiden Mitsubishi ja Gree ilmalämpöpumppujen jälleenmyyjinä.
Miten tunnistan laadukkaan ilmalämpöpumpun?

  • Parempi hyötysuhde
  • Hiljainen
  • Hyvä käytettävyys
  • Kestävyys ja varmatoimisuus
  • Tyylikäs suunnittelu
  • Ympäristöystävällisyys

Monissa malleissa on käytössä tehokas ilmansuodatus, joka tekee sisäilmasta puhtaampaa. Automatiikalla, ajastuksilla ja etäohjauksella voit optimoida laitteen käytön tehokkuuden ja mukavuuden. Useissa malleissa on käytössä myös nk. takkatoiminto, eli laitteella voit kierrättää ilmaa. Ilmankierron ansiosta saat levitettyä takalla tuotetun lämmön tasaisesti asuntoosi.

Mitsubishin malleihin voit tutustua täällä

Gree ilmalämpöpumput löydät täältä